Івано-Франківськ

Прикарпатець здобув перемогу у командній стрільбі з лука на змаганнях ветеранів у США (ФОТО)

Українська команда здобула ще одне «золото».

432308976 439368885094655 3903947356269634127 n scaled

На змаганнях ветеранів у США Юрій Гапончук з Прикарпаття здобув перемогу у командній стрільбі з лука. У цьому виді адаптивного спорту українці напередодні вибороли ще й срібну нагороду.

Про це повідомила начальниця Івано-Франківської ОВА Світлана Онищук, пише ПІК.

На змаганнях українська команда здобула “золото” з волейболу сидячи. За словами Юрія, наші хлопці показали злагоджену гру та відчайдушно боролися за кожен м’яч.

Прикарпатець, окрім поєдинків з волейболу, також брав участь у змаганнях з пауерліфтингу та з кульової стрільби. 14 березня, в останній день змагань, на нашого спортсмена чекає веслування на тренажері.

“…Участь у цих змаганнях дає можливість подивитися на життя по-новому. Я багато чого взяв для себе. А найперше — це питання інклюзивності. Тут всюди й усе продумано. Тепер в мене є нові ідеї, які буду втілювати вдома, в Івано-Франківську”, – розповів Юрій.

До слова, прикарпатець Юрій Гапончук є капітаном збірної з 30 військових та ветеранів, які представляють Україну на змаганнях United States Air Force and Marine Corps Trials 2024, що тривають в Лас-Вегасі на Nellis Air Force Base (військовій базі Повітряних сил США).

У змагання беруть участь понад 300 учасників із США, України та Грузії.

Читайте також: 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено