Івано-Франківськ

Топ-8 відновлювальних кремів для обличчя

Щоденний догляд за обличчям — це запорука краси та здоровʼя шкіри. Він має бути регулярним, правильно підібраним, якісним і комплексним.

real 250fc760 3ae7 4d54 b658 9fd929cc5e47 scaled

Щоденний догляд за обличчям — це запорука краси та здоровʼя шкіри. Він має бути регулярним, правильно підібраним, якісним і комплексним. Не варто очікувати вау-результатів від одного лише вмивання пінкою із сумнівним складом. Для ефективності догляду необхідно ретельно обирати косметичні засоби відповідно до типу та потреб шкіри, досліджувати їхні формули, правильно комбінувати продукти і дотримуватися багатоступеневого підходу.

Нанесення крему для обличчя — один із основних етапів у догляді за шкірою, яким не варто нехтувати. Він закріплює ефективність попередніх косметичних продуктів і водночас продовжує мʼяко впливати на шкіру. Існує велике різноманіття кремів: зволожувальні, живильні, антиоксидантні, захисні тощо. Один із найбільш популярних — відновлювальний. У статті розповідаємо про 8 топових кремів для відновлення шкіри, які неодноразово довели свою ефективність і вже встигли стати бестселерами.

Needly pH Balancing Rich Cream

Крем корейського бренду призначений для всіх типів шкіри та належить до класу дерматокосметики. Він має низький рівень рН, підходить для щоденного використання, його не тестували на тваринах. Засіб багатий на вітаміни, мінерали, антиоксиданти та кислоти, чудово підходить для комплексного відновлення та антивікового догляду за шкірою. Крем Needly містить екстракт гриба альбатрелуса, фільтрат ферменту галактомісіс, олії ши, полину та камелії, ніацинамід, пантенол та інші компоненти. Він відновлює, живить і зволожує шкіру, забезпечує антивіковий і ліфтинг-ефекти, помʼякшує, захищає, регенерує тощо.

Medi-Peel Gold Axe Tox Cream

Цей відновлювальний капсульний крем для обличчя випустив відомий корейський бренд Medi-Peel. Засіб належить до класу дерматокосметики і призначений для всіх типів шкіри. Він містить комплекс амінокислот, екстракт золотого шовкопряду, цераміди, полімолочну кислоту, екстракт анісу, олію ши, колаген, еластин та багато інших корисних компонентів. Вони забезпечують потужний відновлювальний ефект, усувають вікові зміни, тонізують, підтягують і зволожують шкіру, дарують їй сяяння, мʼякість і гладкість.

Biotrade Acne Out SPF 30

Відновлювальний крем болгарського бренду Biotrade призначений для шкіри із видимими недосконалостями та плямами постакне, жирної, комбінованої та проблемної шкіри. Його не тестували на тваринах, він належить до класу дерматокосметики та не містить сульфатів і парабенів. У складі крему — ніацинамід, гліколева кислота, вітамін Е, гліцерин та інші корисні компоненти. Вони відновлюють, регенерують, зволожують і помʼякшують шкіру, борються з почервоніннями, плямами постакне та гіперпігментацією. SPF 30 забезпечує захист від сонячних променів і фотостаріння.

Collistar Ultra-Regenerating Anti-Wrinkle Day Cream

Цей антивіковий відновлювальний крем — бестселер італійського косметичного бренду Collistar. Він належить до класу елітних засобів, підходить для всіх типів шкіри та призначений для денного використання. Крем містить олію ши, гліцерин, екстракт бурих водоростей, ретинол, гіалуронову кислоту, вітамін Е. Ці компоненти борються з віковими змінами шкіри, підвищують її тонус і пружність, регенерують, омолоджують, розгладжують і зволожують, надають гладкості та еластичності.

Vichy Neovadiol Peri-Menopause Redensifying Revitalizing Night Cream

Відновлювальний нічний крем для обличчя відомого французького бренду Vichy призначений для всіх типів шкіри, особливо — для зрілої. Він належить до класу дерматокосметики, його протестували дерматологи, він є гіпоалергенним і має інноваційну формулу. Крем містить гіалуронову кислоту, проксилан, екстракт касії, вулканічну воду, що збагачена 15 мінералами, та інші корисні компоненти. Продукт чудово відновлює шкіру під час сну, бореться з ознаками її старіння, охолоджує, заспокоює та помʼякшує, глибоко зволожує та розгладжує.

real 0f996186 0e9b 493b 9f10 6f6af547b9b6

Elemis S.O.S. Emergency Cream

Лондонський бренд елітної професійної косметики Elemis пропонує відновлювальний sos-крем для обличчя. Він призначений для чутливої шкіри, але також підійде для сухої, проблемної, схильної до висипів і плям. Цей засіб протестували в клінічних умовах, він не містить штучних барвників, мінеральних олій, парабенів, фталатів та інших шкідливих речовин. У складі крему є олія мирри, алантоїн, екстракт лаванди та інші компоненти. Він має потужні відновлювальні, загоювальні, зволожувальні та освіжальні властивості, заспокоює, розгладжує та регенерує шкіру, усуває недосконалості та ороговілі клітини.

Clarins Rose Radiance Cream Super Restorative

Цей відновлювальний денний крем створив французький бренд елітної косметики Clarins. Засіб підходить для всіх типів шкіри, призначений для антивікового та відновлювального догляду за обличчям. У його складі є олія ши, гліцерин, комплекс Anti-Pollution на основі рослинних екстрактів, екстракт харунгани та інші компоненти. Вони зміцнюють, відновлюють, розгладжують і захищають шкіру, звужують пори та покращують колір обличчя.

FarmStay Snail Repair Cream

Натуральний крем для обличчя корейського бренду FarmStay підходить для всіх типів шкіри, але особливо корисний для тьмяної та зрілої з віковими змінами. Він розроблений на основі равликового слизу (65 %), також містить натуральну соняшникову олію, екстракти айви, огірка, кореня солодки та інші компоненти. Крем відновлює та регенерує шкіру, підтягує, розгладжує та захищає її, надає пружність та еластичність, усуває набряклість, сліди від акне, пігментні плями та інші недосконалості.

Памʼятайте, найкращий результат догляду можна отримати завдяки правильно підібраним засобам, комплексному підходу, якісним і безпечним продуктам. Якщо вам складно оцінити стан своєї шкіри, визначити її проблеми і підібрати відповідний догляд, зверніться за допомогою до косметолога.

ПАРТНЕРСЬКИЙ МАТЕРІАЛ 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено