Івано-Франківськ

Вбивство українки у Німеччині: затримали підозрюваних та розшукали доньку загиблої

Аналіз ДНК підтвердив, що малеча є донькою вбитої громадянки України.

photo 2024 03 15 12 59 32 scaled

У німецькому місті Гоккенгайм ще 7 березня знайшли тіло 27-річної українки, розповідає ПІК.

Тіло загиблої Маргарити виявив один з перехожих. А вже під час розтину підтвердилася інформація про те, що 27-річна українка зазнала «зовнішнього насильства» перед тим, як її вбили. Натомість її мати й новонароджена дитина загадково зникли. 

Нові деталі 

Як передає Schwetzinger Zeitung, поліція заарештувала двох людей – це чоловіки 43 та 44 років. Їх підозрюють у вбивстві української біженки у німецькому містечку Хоккенхайм. Наразі вони під вартою.

Також правоохоронці розшукали дитину загиблої українки. Її доставили у лікарню, де провели ДНК-тест і встановили, що це дійсно донька вбитої.

Дівчинку передали під опіку управління у справах молоді.

При цьому матір вбитої українки – 51-річну Марину Стеценко – наразі знайти не вдалося.

Що передувало

Маргарита зі своєю мамою Мариною Стеценко виїхали до Європи влітку 2023 року. Спершу жінки потрапили до Словаччини. Оголошення 27-річної українки, в якому вони шукають помешкання на 3 – 4 місяці, збереглося в одній з груп.

Уже наприкінці листопада 2023 року жінки шукали помешкання у Німеччині, у районі Мангейма, земля Баден-Вюртемберг. Тоді Маргарита зауважила, що їх необхідне житло на тривалий термін, адже одна з них народжуватиме через півтора місяця. Українка пообіцяла, що оплатить через джоб-центр, адже жінок оформили як осіб, які у Німеччині шукають притулку.

Відомо, що донечку вона народила вже у січні. Дитині було лише п’ять тижнів на момент загибелі її матері.

Читайте також: 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено