Івано-Франківськ

Браслети з діамантами на кожен день? А чому ні!

Ювеліри та знавці ювелірного етикету знають, що існують правила коли і які прикраси можна вдягати. Так вечірні аутфіти – це

Ювеліри та знавці ювелірного етикету знають, що існують правила коли і які прикраси можна вдягати. Так вечірні аутфіти – це одна справа, а луки на кожен день, або ділові образи – це інше. Тому в своїх колекціях ювеліри пропонують коштовності вишукані та розкішні, які ідеально доповнюють вечірні сукні чи шикарні костюми. Тоді як моделі на кожен день, або для доповнення ділових образів, які теж представлені в колекціях,  відрізняються стриманістю. Хоча… все частіше можна побачити панянку та навіть пана з прикрасами з діамантами в тандемі з кежуал сукнею або діловим костюмом.

браслет з діамантами

Особливою популярністю користуються браслети з діамантами. До речі, якщо мова про прикрасу на кожен день – ідеальне рішення тенісний браслет, який ідеально впишеться в будь-який образ та стиль. При цьому вас ніхто не звинуватить у порушенні ювелірного етикету. В принципі на сайті інтернет магазину Злато браслети з діамантами представлені у різних виконаннях. Адже це може бути як тенісний браслет, так і ланцюжкоподібний або «жорсткий» з пластини срібла/золота. Тому вибір у покупців майже необмежений не тільки за дизайном та стилістикою але і за ціною. До речі, такі прикраси підходять всім, тому вважаються ідеальним придбанням, коли треба зробити розкішний презент.

Тенісний? Ланцюжкоподібний? А може жорсткий?

Діаманти – то унікальні камені, які шикарно виглядають на фоні як золотому так і срібному. Не кажучи вже про платину. Тому мануфактури пропонують колекції в сріблі (925 проби) та золоті  високої проби. Також доступні моделі з платини або з платиновими елементами. Золото може використовуватися біле, жовте, червоне. Срібло теж представлене у різних варіаціях в плані покриття і це може бути:

  1. Позолота;
  2. Родій;
  3. Чорніння.

Відрізняються браслети не тільки за металом, який використовується для їх виготовлення, а і за формами. Стилісти кажуть, що самий популярний варіант – це тенісний браслет. Це фактично «нитка» діамантів невеликих розмірів, які з’єднані між собою срібними чи золотими елементами. Виглядає така модель дуже вишукано і дорого одночасно. Але не менш цікавими є браслети, виконані у вигляді ланцюжка (з різним типом плетіння), а діаманти використані як елементи декору. І нарешті, майстри пропонують браслети жорсткі у вигляді зігнутої широкої пластини або «трубки». Такі моделі теж прикрашаються діамантами і мають неперевершений вигляд.

Діаманти теж відрізняються за:

  • Розмірами (каратністю);
  • Формами (тип гранування);
  • Кольором.

Так, виявляється в природі існують не тільки прозорі діаманти а і чорні, блакитні та жовті. Але чим більш рідкісний екземпляр – тим він дорожчий.

з діамантами браслет

Взагалі прикраси з діамантами і браслети не виключення – це коштовності преміум класу. Хоча, враховуючи той асортимент, який доступний на сайті інтернет магазину Zlato, є всі шанси підібрати стильну прикрасу навіть за дуже демократичні гроші.

ПАРТНЕРСЬКИЙ МАТЕРІАЛ 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено