Івано-Франківськ

Мер Калуша провів особистий прийом жителів громади: які проблеми хвилюють людей

За словами Андрія Найди, в ході особистого спілкування можна вирішити набагато більше.

Мер Калуша провів особистий прийом жителів громади: які проблеми хвилюють людей

Мер Калуша, у понеділок 18 березня провів особистий прийом громадян. Такий метод комунікації з мешканцями міський голова практикує двічі на місяць, пише ПІК.

“Сьогодні було багато звернень щодо проблем у житлово-комунальній галузі, а здебільшого тих, що стосуються діяльності управляючих компаній. Тут доцільно всім нагадати, що вже кілька років увесь житловий фонд багатоповерхівок не обслуговуються комунальними підприємствами”, – йдеться у повідомленні.

А відповідно до чинного законодавства співвласники багатоквартирних будинків самі приймають рішення щодо вибору управляючої компанії або ж створення ОСББ.

“Звісно, що зі свого боку ми намагаємося допомогти у кожній конкретній ситуації, але це, треба розуміти, може бути тільки у формі рекомендації тій чи іншій управляючій компанії”, – зазначив очільник Калуша.

Також на прийом до мера прийшли і переселенці, у яких назбиралося чимало питань.

“Намагався всім мешканцям детально надати роз’яснення щодо їх звернень, а також надав відповідним службам протокольні доручення, виконання яких будуть на моєму особистому контролі”, – додав він. 

Проблема не вирішується: на “Карпатнафтохімі” назрівають ознаки банкрутства

Читайте також у ПІК:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено