Івано-Франківськ

У Повітряних силах ЗСУ новий речник (ФОТО)

До цього речником Повітряних сил ЗСУ був Юрій Ігнат.

6c682e9e 5449 4eaf 9269 c3351811926f

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський призначив начальником служби звʼязків з громадськістю Командування Повітряних сил представника Сухопутних військ майора Іллю Євлаша, повідомили командування Повітряних сил, пише ПІК.

“Згідно з наказом головнокомандувача Збройних сил України начальником служби звʼязків з громадськістю Командування Повітряних сил Збройних сил України призначено майора Євлаша Іллю Олеговича”, – йдеться у повідомленні.

Деталі: Ілля Євлаш проходив службу в Командуванні Сухопутних військ на посаді старшого офіцера служби звʼязків з громадськістю. Очолював службу звʼязків з громадськістю угруповання сил і засобів оборони міста Київ та пресслужбу оперативно-стратегічного угруповання військ “Хортиця”. Речник східного угруповання військ.

Колишній речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат також висловився про своє звільнення:

«Ноутбук, світло і камера — це основні інструменти, які постійно носиш з собою, буквально спиш із ними. За два роки війни майже стерлись літери на клавіатурі, слабо тримає батарея, але написане, змонтоване й опубліковане з цього ноута назавжди ввійшло у світову історію, яку сьогодні власною кров’ю пишуть українці», — сказав Ігнат.

Читайте також: 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено