Івано-Франківськ

Відборі на Євро-2024: Україна протистоятиме Боснії та Герцеговині (ПРЕВ’Ю)

У разі перемоги у матчі "синьо-жовті" вийдуть у фінал плей-оф.

image 5 scaled

21 березня о 21:45 за київським часом відбудеться півфінальний матч плей-оф відбору чемпіонату Європи 2024. На стадіоні «Біліно Поле» у місті Зениця зустрінуться збірні Боснії і Герцеговини та України.

У разі перемоги у матчі синьо-жовті вийдуть у фінал плей-оф (26 березня, Вроцлав) на переможця поєдинку між Ізраїлем та Ісландією.

Якщо гра завершиться поразкою, українська команда 26 березня зіграє у польському Вроцлаві товариський матч проти команди, яка програє у другій парі.

Стартові склади на матч

Україна: Лунін – Конопля, Забарний, Матвієнко, Миколенко – Судаков, Бражко, Зінченко – Зубков, Довбик, Мудрик

Запас: Бущан, Трубін, Михайліченко, Таловєров, Сидорчук, Шапаренко, Маліновський, Яремчук, Бондар, Ванат, Гоцуляк, Тимчик

73877

Боснія і Герцеговина: Шехич – Ахмедходжич, Хаджикадунич, Колашинаць – Дедич, Сімірот, Хайрадінович, Крунич, Газибегович – Джеко, Демирович.

Що кажуть букмекери?

Попри це, букмекери вважають, що збірна України є фаворитом у протистоянні з Боснією і Герцеговиною. На перемогу українців вони пропонують коефіцієнт 2,05. Ймовірність нічиєї в основний час оцінюють у 3,55. Виграш боснійців – 3,95.

На прохід України до фіналу дають 1,50, на потрапляння туди суперників – 2,80.

Україна та Боснія і Герцеговина раніше двічі зустрічалися у кваліфікації чемпіонату світу – 2022. У Львові було зафіксовано нічию 1:1. У Зениці українці перемогли 2:0 та вийшли до плей-офф відбору, але пробитися до фінальної частини ЧС не змогли.

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено