Івано-Франківськ

Основні властивості препарату Кломід

При його застосуванні покращується вироблення тестостерону, запобігає розвитку ароматизації, гінекомастії.

68876aee9a062655bf3e522491cd3b22 scaled

Кломід відноситься до популярного препарату, основне призначення якого полягає в лікуванні проблем у роботі статевих органів. При його використанні покращується робота репродуктивної системи, засіб може включатись у терапію безпліддя. Але також його часто застосовують у спорті, зазвичай Кломід використовується після курсу стероїдів, препарат допомагає запобігти побічним ефектам. При його застосуванні покращується вироблення тестостерону, запобігає розвитку ароматизації, гінекомастії. Перед використанням варто вивчити його основні властивості та характеристики.

Небезпека самолікування

Самолікування Кломідом може становити серйозну небезпеку здоров’ю людини. Кломід (кломіфен цитрат) – це препарат, який використовується для стимуляції овуляції при лікуванні безпліддя у жінок. Деякі люди, особливо чоловіки, можуть намагатися використовувати Кломід без рецепта, сподіваючись поліпшити свою фертильність або підвищити рівень тестостерону. Однак це може призвести до негативних наслідків та навіть серйозних ускладнень.

Безконтрольне застосування препарату може призвести до виникнення різноманітних побічних ефектів, серед яких можна виділити:

  • Порушення гормонального тла;
  • Проблеми у роботі статевих органів;
  • Проблеми з зором;
  • Перепади у настрої;
  • Запаморочення;
  • Безсоння;
  • Сильна тахікардія;
  • Підвищення тиску;
  • Еректильна дисфункція.

Щоб не зіткнутися з усіма перерахованими проблемами важливо перед використанням проконсультуватися з лікарем. Фахівець зможе підібрати потрібну дозу, схему прийому. Правильний підхід до застосування препарату допоможе отримати всі необхідні результати без шкоди здоров’ю.

Властивості Кломіда

Кломід – це препарат, який регулює рівень естрогену та застосовується для лікування низького рівня тестостерону, спричиненого прийомом стероїдних препаратів. При використанні цього препарату відбувається активація гіпофізу, що призводить до посиленого вироблення гонадотропіну. Гонадотропін посилює виробництво тестостерону в організмі чоловіка.

Властивості препарату Кломід включають:

  • Зниження ризику побічних ефектів після застосування стероїдних препаратів. Кломід запобігає порушенню гормонального балансу і допомагає уникнути ароматизації;
  • Відновлення природного рівня тестостерону у організмі. Деякі стероїдні препарати призводять до ароматизації, що може спричинити розвиток гінекомастії – збільшення молочних залоз. Кломід допомагає запобігти цим розладам і стимулює вироблення тестостерону в організмі спортсмена;
  • Нормалізація роботи статевої системи. Кломід покращує функціонування статевих органів, запобігає порушенням і підвищує лібідо;
  • Поліпшення загального стану та емоційного фону. Це позитивно впливає на спортивні досягнення і допомагає досягти високих результатів.

Повний опис та характеристику препарату Кломід можна переглянути на сайті https://www.hulk.in.ua/uk/pislakursova-terapia-198/klomid-82/. На ньому можна ознайомитися з особливостями використання засобу, зі свідченнями та іншою важливою інформацією.

Препарат Кломід широко популярний у сфері спорту, і багато спортсменів його включають у післякурсову терапію для запобігання негативним ефектам після прийому стероїдних препаратів.

Кломід є потужним антиестрогенним засобом, дія якого подібна до тамоксифену. Його популярність почала набирати обертів ще у 1970-х роках, коли препарат використовувався для лікування безпліддя у жінок. В даний час застосування в спорті є однією з основних галузей використання цього препарату.

Активна речовина у складі препарату – кломіфен цитрат – впливає на рецептори естрогенів у гіпофізі та яєчниках. Внаслідок цього відбувається порушення механізму негативного зворотного зв’язку, що призводить до припинення перетворення естрогенів на тестостерон та поліпшення вироблення чоловічого гормону в організмі. Також відновлюється гормональний баланс та покращуються статеві функції у чоловіків.

ПАРТНЕРСЬКИЙ МАТЕРІАЛ 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено