Івано-Франківськ

Панорамне скління: особливості та переваги

Панорамні вікна – це чудове рішення, як для приватного сектору, так і для квартир.

Багато власників житла віддають перевагу саме цьому варіанту скління, знаючи, наскільки привабливо та витончено це виглядає. У нашій статті ми поговоримо про переваги панорамного скління та його основні особливості.

Які існують різновиди панорамних вікон

IBUMppIqEt4JEwfkyrsRAXI0SZz0IWrPpHcjn8GExlbCmFSxs8aVnY6HU9bz9DW2BPSemJveOlZAt5aoZIm4p_XHoJ1NuiVFUFtQ4JUvQnmqEWKp91PylSQkSYg7w8K2YGPhwk3FudW8l1Rchxj7ank

Загалом виділяють два види панорамного скління. Перший варіант – безрамний, тобто він передбачає відсутність рам. Такий варіант гарантує невагомість, легкість, а також додає світла у приміщення. Зверху та знизу у такому випадку кріпиться профіль, що буде фіксувати скла у спеціальному отворі. За допомогою цих рейок скло буде переміщуватися убік.

Другий варіант – це рамне скління. Цей варіант схожий на класичні віконні конструкції. Найпопулярнішими є металопластикові та алюмінієві. Вони можуть мати горизонтальну перегородку посередині вікна (по типу французьких балконів), або бути без неї. Рамний варіант скління може бути розсувним.

У чому полягають переваги панорамних вікон?

Звісно, більшість власників житла віддають перевагу панорамному склінню через неймовірні краєвиди, що будуть відкриватися в результаті такого рішення. Однак, крім естетичного задоволення, ви також отримаєте і такі плюси:

  • Максимальну кількість денного світла, яке буде присутнім у приміщенні навіть за похмурної погоди. Таким чином, ви зможете заощадити на використанні електроенергії.
  • Візуальне розширення простору. Завдяки панорамним конструкціям, ви зможете візуально збільшити свою кімнату. Тому часто таке рішення пропонують дизайнери, щоб зробити приміщення більш “повітряним.”
  • Унікальний екстер’єр та інтер’єр. Панорамне скління дозволяє створити унікальне дизайнерське рішення та дозволить вам насолоджуватися чудовими краєвидами з вікна.

Зверніть увагу, на компанію “Віконна фабрика” у Львові, що пропонує якісне панорамне скління із використанням найкращих віконних конструкцій від провідних виробників. Якщо ви також хочете створити собі такий затишок вдома, скористайтеся їхніми пропозиціями.

Важливі деталі у разі вибору панорамного скління

Перед встановленням панорамних металопластикових вікон, спочатку вам потрібно продумати опалювальну систему в оселі. Краще віддавати перевагу теплій підлозі, щоб уникнути покриття конденсатом нижньої частини вікна. Тому цей момент важливо продумати ще на етапі заливки стяжки.

Ще один момент, про який потрібно пам’ятати при виборі панорамного скління – це завішування гардинами чи ролетами вікон. Адже, хоча панорамні вікна дають відчуття свободи, у вечірній час все-таки захочеться приватності. Особливо це стосується тих, хто живе на першому поверсі.

ПАРТНЕРСЬКИЙ МАТЕРІАЛ 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено