Івано-Франківськ

Теракт у Підмосков’ї: кого звинувачує росія (ФОТО)

Унаслідок стрілянини в підмосковному музичному центрі «Крокус Сіті Хол» у росії вже відомо про приблизно 80 загиблих.

Теракт у Підмосков'ї: кого звинувачує росія (ФОТО)

Теракт у Підмосков’ї: ввечері, 22 березня в концертному залі музичного центру «Крокус Сіті Хол», що в підмосковному місті Красногорськ, невідомі в камуфляжі здійснили стрілянину. Згодом там спалахнула пожежа. Влада Москви повідомила, що в лікарнях перебувають 115 людей, зокрема п’ять дітей, пише ПІК з посиланням на Громадське.

“Як стверджують російські пропагандисти, у партер концертного залу ввірвалися троє людей у камуфляжі та відкрили стрілянину по натовпу. Після цього вони кинули гранату або запальну шашку, внаслідок чого почалася пожежа”, – йдеться у повідомленні.

Міністерство закордонних справ України категорично відкинуло звинувачення в нібито причетності Києва теракту, про що натякали деякі російські посадовці. У відомстві наголосили, що цей теракт є планованою провокацією кремля для нагнітання антиукраїнської істерії. 

В ГУР прокоментували стрілянину в ТЦ Crocus City Hall у Підмосков’ї й зазначили, що це “спланована і свідома провокація російських спецслужб за вказівкою Путіна”За словами української розвідки, метою провокації є виправдання жорстких ударів Росії по Україні та масова мобілізація у РФ.

images 1 crocus city hall2

РФ звинуватила 6 таджиків в теракті у “Крокус Сіті”. У Брянській області затримали двох громадян Таджикистану, яких підозрюють у скоєнні теракту в “Крокус Сіті Холі”. Авто з нібито ймовірними злочинцями зупинили біля селища Теплий, що розташоване недалеко від кордону Білорусі та України. В машині перебували 6 людей, чотирьом із них вдалося втекти.

Таджицька сторона не отримувала від офіційної влади Росії підтверджену інформацію про причетність громадян Таджикистану. Там наголосили, що поширення неперевіреної та недостовірної інформації може завдати шкоди громадянам Таджикистану, які зараз за межами країни. 

Читайте також у ПІК:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено