Івано-Франківськ

З початку року росія скинула на українські позиції понад 3500 авіабомб

Це у 16 разів більше ніж у 2023 році.

З початку року росія скинула на українські позиції понад 3500 авіабомб

Від початку 2024 року російські літаки скинули на позиції Сил оборони понад 3500 авіабомб. Зокрема від початку 2024 року перевага в артилерійському вогні вздовж лінії фронту становить 7:1 на користь ворога. Про це повідомив заступник міністра оборони генерал-лейтенант Іван Гаврилюк, пише ПІК.

“У Кремлі розраховують, що їм вистачить снарядів для домінування на полі бою ще на тривалий час. Цей вогневий вал забезпечують не лише російські заводи. Північнокорейський режим допомагає росіянам з озброєнням у значній кількості”, — зазначив представник Міноборони.

Гаврилюк наголосив, що РФ оцінила нинішні виробничі можливості України та країн-союзниць і використовує свою перевагу у боєприпасах. Російська бойова авіація домінує у небі. Російські винищувачі застосовують по українських позиціях на лінії бойового зіткнення та прифронтових районах керовані авіаційні бомби.

“Від початку поточного року (за 77 діб) літаки противника скинули на наші позиції понад 3500 авіабомб, що у 16 разів більше порівняно з 2023-м”, — додав він.

Читайте також у ПІК:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено