Івано-Франківськ

Перспективи для студентів: грантова система освіти в Університеті Короля Данила

Сьогодні якісна вища освіта - це потужний кар’єрний старт та шанс на впевнене майбутнє.

432438843 777793500576629 7644518278182039070 n scaled

Університет Короля Данила пропонує гранти на безкоштовне навчання для амбітних, перспективних, талановитих абітурієнтів, роблячи цим освіту доступною для кожного. Грантова система університету реалізовується в межах діяльності Фонду імені отця Івана Луцького.

Головною метою діяльності фонду є всебічна підтримка обдарованої молоді та створення умов для її творчого зростання і реалізації, зокрема через надання грантів на безкоштовне навчання. Грантові програми втілюються через конкурси з права, математики, історії України, української мови, географії, а також передбачають створення тематичних листівок, відеороликів та написання есе.

У переліку грантових також конкурси «Моє місто майбутнього», «Школа має талант», «Кубок Короля Данила». Крім того, ті абітурієнти, які склали ЗНО/НМТ на високі бали (180-200), можуть також здобувати освіту безкоштовно.

Грант у межах реалізації соціального проєкту УКД «Підтримка молоді ОТГ» отримала й студентка другого курсу університету Аліна Ясінська, яка здобуває освіту спеціальністю 191 Архітектура та містобудування.

«За активну участь у житті школи та високу успішність, що оцінювалися в межах соціального університетського проєкту, я отримала можливість навчатися в УКД безкоштовно. Вступаючи, обрала спеціальність Архітектура та містобудування. До слова, на першому курсі, після заліково-екзаменаційної сесії, я втратила знижку, бо закінчила семестр не на відмінно, уже другому курсі доклала максимум зусиль і її відновила».

Аліна Ясінська переконана, що саме УКД є престижним, фаховим та технічно забезпеченим закладом.

«Для мене Університет Короля Данила мав значну перевагу в порівнянні з іншими закладами вищої освіти. Ще задовго до вступу я відвідувала тут профорієнтаційні заходи. Уже тоді, як на мене, університет відповідав актуальним освітнім критеріям та вимогам. Мені подобається якість освітніх програм в закладі. Тут широкий вибір дисциплін, фахові зустрічі з практиками і можливості постійного особистісного розвитку, – ділиться про особливості навчання студентка. – Я творча особистість. Мені імпонує світосприйняття архітекторів, які розуміють, що споруди «проживуть» значно довше, ніж вони, і будуть окрасою міського простору. Я також хочу залишити якусь частину себе нашому світові».

«На сьогодні втілюю два проєкти: індивідуальний житловий будинок і таунхаус, але наразі вони не є допрацьованими, повсякчас уношу правки. Для мене архітектура – це один із способів виразити власне бачення, продемонструвати індивідуальність. У майбутньому хочу створювати унікальні будівлі, які вражатимуть своїм дизайном та функціоналом, планую також узяти участь у великих міжнародних будівельних проєктах і заснувати власну архітектурну агенцію, де могла б реалізувати ідеї щодо сталого будівництва».

ПАРТНЕРСЬКИЙ МАТЕРІАЛ 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено