Івано-Франківськ

Віскі Chivas Regal: найкращі коктейлі для вечірки вдома

Ці напої стануть гарним атрибутом вечірки та приємно здивують кожного. 

Image

Довгоочікувана зустріч з друзями дарує позитив ще на етапі підготовки. Для гарного настрою та затишку вибирають вишуканий алкоголь, що приємно здивує неперевершеним смаком. Чудовим вапріантом стане шотландський віскі Chivas Regal. Цей напій втілює королівську вишуканість, багату шляхетну історію та неповторний смак. Справжні поціновувачі вважають, що дегустувати Чівас Рігал потрібно виключно в чистому вигляді. Однак терпкість та міцність такого спиртного не всім подобаються. Тому можна трохи відійти від правил і приготувати для близьких друзів коктейлі з додаванням алкоголю. Ці напої стануть гарним атрибутом вечірки та приємно здивують кожного. 

Загальні правила поєднання віскі Chivas Regal з додатковими компонентами

Алкоголь характеризується складним смаком. Він визначається роками витримки. З урахуванням цього параметру Чівас Регал в Україні пропонують на будь-який смак і бюджет. Для вечірки з друзями можна вибрати віскі дванадцятирічної витримки. Напій поєднує м’який смак з нотками ванілі й карамелі та приємний аромат. Помірна ціна стане додатковою перевагою. Загальні правила вживання:

  1. перед подаванням віскі охолоджують заздалегідь або ж додають у келихи лід;
  2. алкоголь можна запивати невеликою кількістю негазованої мінеральної води з нейтральним смаком;
  3. доповнити алкоголь можна міцною арабікою;
  4. для паління під час дегустації рекомендують вибирати кубинські сигари.

Щоб не перебити неповторний букет смаку Chivas Regal, слід відмовитися від жирного м’яса, риби, консервів, молочного шоколаду, тістечок з кондитерським кремом. Водночас можна запропонувати тоненькі скибочки кислих яблук, апельсину, лимону. Оригінальний віскі з MAUDAU також доповнюють колою. Оскільки напій поєднують з бітером, содовою, цитрусовими, це спричинило появу цікавих рецептів коктейлів. Оригінальні ідеї внесуть різноманіття в мапу напоїв на домашній вечірці.

Найкращі коктейлі з Chivas Regal

Усі відомі рецепти вдало поєднують простоту та незначні витрати часу. Які коктейлі приготувати для вечірки:

  1. Chivas Collins. На дно високої склянки кладуть кілька скибочок кислого яблука, а потім наливають 100 мл охолодженого лимонаду. Через 3 хвилини додають 50 мл віскі та содову за смаком. Все ретельно змішують. Для естетичного вигляду можна прикрасити коктейль скибочкою лайма.
  2. Rob Roy. У склянку додають 50 мл віскі та по 12 мл Lillet Blanc і Lillet Rouge. Доповнить мікс чайна ложка бітера Angostura. Всі компоненти змішують, додають лід та прикрашають скибочкою апельсина.
  3. Old Fashioned. У склянку кладуть чайну ложку тростинного цукру й аналогічну кількість Angostura. Потім наливають 15 мл віскі. Все ретельно змішують. Після доливають ще 45 мл віскі. Знову змішують. Перед подаванням прикрашають коктейль скибочкою лимона.

Для створення коктейлів не потрібні шейкери. Напої швидко та просто готувати вдома.

ПАРТНЕРСЬКИЙ МАТЕРІАЛ 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено