Івано-Франківськ

Окупанти вдарили по житловому мікрорайону Харкова: є постраждалі

Пошкоджена цивільна житлова інфраструктура.

84 main v1651167213
У середу, 27 березня росіяни завдали удару по багатоповерхівках у місті Харків. Є постраждалі.

Про це повідомив міський голова Ігор Терехов, пише ПІК

“Удар по житловому мікрорайону Харкова у багатоквартирні будинки. Є загиблі та поранені. Це черговий акт кривавого терору проти українців”, – написав він у Телеграмі. 

Голова обласної військової адміністрації Олег Синєгубов стверджує, що внаслідок російського удару є постраждалі, але не повідомив про загиблих.

За його словами окупанти завдали двох ударів по Шевченківському району міста.

“Типу озброєння встановлюється. Попередньо: є постраждалі. Пошкоджено цивільну житлову інфраструктуру. Дані оновлюються, служби оглядають місця влучань”, – йдеться у повідомленні.

Раніше у Повітряних силах повідомляли про пуски керованих авіаційних бомб тактичною авіацією на Донеччині та Харківщині.

ОНОВЛЕНО:

Ігор Терехов повідомив, що внаслідок російського удару постраждали 12 людей, серед них четверо дітей. Одна людина загинула.

“Сильно пошкоджені пʼятиповерхові будинки, де жили люди. Також постраждав інститут невідкладної хірургії. Чим агресор наносив удар по мирним мешканцям Харкова наразі встановлюється”,– додав він.

Нагадаємо, як вчора повідомляла ПІК, російські окупанти випустили по Харкову ракету Х-35у. Поцілили в гуртожиток спортивного коледжу.

Читайте також:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено