Івано-Франківськ

За тиждень росія випустила по Україні 190 ракет різних типів – МЗС

Протягом минулої доби ворог завдав 33 ракетних та 70 авіаційних ударів, здійснив 91 обстріл з реактивних систем залпового вогню.

За тиждень росія випустила по Україні 190 ракет різних типів - МЗС

У Міністерстві закордонних справ поінформували, що лише за тиждень російські війська випустили по території України 190 ракет різних типів, 140 безпілотників і 700 авіаційних бомб, пише ПІК.

“Зауважується, що українські захисники неба збивають практично всі цілі, одначе додали, що навіть найспритнішим потрібна підтримка, щоб захистити наш народ від російського терору”, – йдеться у повідомленні.

Протягом минулої доби ворог завдав 33 ракетних та 70 авіаційних ударів, здійснив 91 обстріл з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Внаслідок російських терористичних атак, на жаль, є загиблі та поранені серед цивільного населення.

Нагадаємо, що 24 березня 2024 року російські окупанти вчергове завдали масованого удару по Україні, випустивши ракети з Ту-95МС. Зокрема, загарбники били по Львівщині. Одна з ворожих ракет під час атаки залетіла на територію Польщі, де пробула понад півхвилини та “повернулася” в Україну.

Через інцидент було піднято польську авіацію. У Міноборони Польщі згодом заявили, що якби російська ракета залетіла далі, вглиб країни, її б встигли збити. 

Читайте також у ПІК:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено