Івано-Франківськ

У Франківському драмтеатрі розкажуть, як створювали стрічку “Довбуш”

Під час творчої зустрічі із режисером фільму "Довбуш" Олесем Саніним відвідувачі зможуть дізнатися всі деталі створення цього фільму.

3c0eba58714c2383

У Франківському драмтеатрі розкажуть, як знімали фільм “Довбуш” та які кадри не потрапили на екрани кінотеатрів. Відбудеться це у межах відкритих діалогів з глядачами та інтерактивних шоу, які проведуть творці стрічки.

Перша така зустріч відбудеться 5 квітня, о 19:00. Це буде ексклюзивна можливість потрапити за лаштунки творчого процесу створення кіно.

Відвідувачам покажуть кадри, які не увійшли до фінальної версії “Довбуша”, та розкажуть історію створення стрічки: про сотні ескізів та тисячі проб, про вибір акторів та локацій, про репетиції, зйомки, монтаж та музику

Про це на пресконференції в Івано-Франківську розповів режисер фільму Олесь Санін, пише ПІК з посиланням на Суспільне.

За підсумком туру містами країни автори створять документальне кіно “Як знімали фільм “Довбуш”.

“Ми вирішили піти таким шляхом, щоб показувати частини фільму, як він знімався, на екрані. І будемо в інтерактивному режимі (тепер ці технології дозволяють) питати глядачів, що вони хочуть знати про цей фільм, що вони хочуть дізнатися про акторів. І все це — їхні запитання і ті, хто будуть у залах, потраплять у це кіно. Ми будемо цей фільм робити разом з глядачами. У цьому є головна ідея”, — говорить Олесь Санін.

Прибуток з кожного квитка спрямують на підтримку ЗСУ.

Читайте також:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено