Івано-Франківськ

“Приїдьте спочатку в Харків, а потім щось засуджуйте”, – Зеленський відповів критикам атак на НПЗ Росії

Росія, окрім сили, нічого не розуміє.

photo1712156503 scaled e1712156531572

Як повідомляла ПІК, в ООН засудили атаку дронами у Татарстані. Там під атаку потрапив завод зі збірки дронів-камікадзе “шахед”, які росіяни маркують під “Герань”. В ООН такі атаки назвали нападами на цивільне населення та інфраструктуру, й закликали їх припинити.

Президент України Володимир Зеленський порадив тим міжнародним організаціям, які засуджують удари українських дронів по російським нафтопереробним заводам, приїхати до українських міст, які постійно перебувають під обстрілами Росії і уже потім щось засуджувати, пише ПІК з посиланням на УП.

“…Мені здається, для того, щоб кінець кінцем зрозуміти, як вижити в Харкові, як людям жити без світла, без води, треба, напевно, людям приїжджати, дивитися, а потім вже щось засуджувати або ні. Росія, окрім сили, нічого не розуміє. І всі засудження щодо незаконної окупації нашої території, ударів по нашій енергетиці, блекаутів, які ми пережили під час цих двох років, підриву нашої інфраструктури, гідроелектростанцій… Всі ці засудження не призвели до зменшення атак Російської Федерації.

Це свідчить про те, що ці люди розуміють тільки те, коли є потужна відповідь, тому я вважаю, що наші західні партнери повинні підтримувати українські відповіді”, – сказав Зеленський на спільній пресконференції з президентом Фінляндії Александером Стуббом.

 

Читайте також:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено