Івано-Франківськ

Дрони атакували військовий аеродром у Ростові, де було 30 літаків

Росіяни не згадують про атаку по аеродрому, а тільки згадуть про збиті безпілотники.

Дрони атакували військовий аеродром у Ростові, де було 30 літаків

Вночі безпілотники атакували військовий аеродром Морозовськ у Ростовської області. Російські сили ППО нібито знищили понад 40 цілей. Про це пише ПІК з посиланням на ТСН.

“Аналітики повідомляють, що майже 30 літаків окупантів могли перебувати на аеродромі в Морозівську, який вночі атакували БпЛА. В момент атаки на аеродромі перебували 26 Су-34 і три Су-30/35″, – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, у російському місті Морозовськ, Ростовська область, вночі 5 квітня пролунала серія вибухів. Місцеві мешканці повідомили про атаку на місцевий аеродром. Очевидці повідомляють про численні безпілотники та нарахували понад 60 вибухів.

Також повідомляється, що у деяких районах міста спостерігаються проблеми з електропостачанням. Місцеві розповідають, що перші вибухи почали лунати близько півночі саме на місцевому аеродромі.

Морозовськ – військовий аеродром в Ростовській області РФ, розташований за 3 км на південний захід від міста Морозовська. На аеродромі базується 559-й гвардійський бомбардувальний авіаційний полк 1-ї гвардійської змішаної авіаційної дивізії ВПС РФ (в/ч 75392 Міністерства оборони РФ).

Читайте також у ПІК:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено