Івано-Франківськ

Бачив вовків та кабанів: на Верховинщині виявили харків’янина, який 6 днів блукав горами

Чоловік хотів незаконно перетнути кордон, але не думав, що це виявиться так небезпечно.

Бачив вовків та кабанів: на Верховинщині виявили харків'янина, який 6 днів блукав горами

На Верховинщині прикордонники Чернівецького загону виявив незнайомця з рюкзаком, який йшов у напрямку румунського кордону. Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби “Західний кордон”, пише ПІК.

“Охоронці кордону допомогли ослабленому та промоклому порушнику спуститися з гори та доставила до прикордонного підрозділу. Чоловіка напоїли гарячим чаєм та нагодували”, – йдеться у повідомленні.

42-річний харків’янин розповів, що п’ять ночей спав просто неба у спальному мішку, неодноразово чув вовків, кабанів та оленів, а в один з днів зустрів на полонині карпатську рись. За спробу незаконного перетину державного кордону на правопорушника склали протокол. Подальшу долю «горе-туриста» вирішить суд.

“Прикордонники в черговий раз попередають про небезпеку незаконних подорожей у Карпатах, оскільки вони несуть пряму загрозу здоров’ю й нерідко завершуються трагічно. Наразі на високогірних ділянках кордону з Румунією висота снігового покриву складає від 1,5 до 2-х метрів”, – додають у Держприкордонслужбі.

433967614 756067890036976 3257227555044487300 n

Читайте також у ПІК:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено