Івано-Франківськ

На фунікулері в Києві правоохоронець штовхнув 16-річного хлопця, той загинув

Свідки стверджують, що юнак упав на скло та від травм загинув не приходячи до тями.

На фунікулері в Києві правоохоронець штовхнув 16-річного хлопця, той загинув

7 квітня у Києві на станції фунікулера спалахнув конфлікт між чоловіком, який служить водієм в Управлінні державної охорони, та неповнолітнім. Після виходу з вагона на верхній станції правоохоронець штовхнув підлітка, пише ПІК.

Той головою розбив віконне скло та отримав травми у вигляді різаних ран шиї, від яких помер до приїзду лікарів.

“Управління державної охорони України повідомило, що чоловік, якого підозрюють в умисному вбивстві 16-річного підлітка на станції фунікулера в Києві, перебуває в СІЗО. Відомство також заявило, що активно співпрацює зі слідством та не виправдовує дії військовослужбовця”, – йдеться у повідомленні 24 каналу.

Загиблим юнаком виявився 16-річний вихованець СДЮСШ з футболу “Зміна” Матерухін Максим Олександрович. ДБР відкрило щодо правоохоронця справу за фактом вбивства. Слідчі також з’ясовують всі обставини події та причини конфлікту. Затриманому може загрожувати від 7 до 15 років ув’язнення.

ad7a1d50 f589 11ee a4e8 2fbd8104a4b9

Мати хлопця розповіла ТСН, що коли вагончик фунікулера завершив свій рух, тоді й чоловік штовхнув її сина. Жінка спростовує те, що її син начебто поводив себе некоректно у вагончику фунікулера:

“На підлітків дуже просто сказати, мовляв, що це вони могли щось сказати. Мій син таким не був, такими були і його друзі. Всі знають, що син був дуже добрим”.

Також мама загиблого хлопця побоюється, що справу закриють і мажуть погрожувати їхній сім’ї.

“В мене є ще син, якому 9 років. Я боюсь за нього. Я не знаю, наскільки чоловік, який вбив сина, впливовий, які у нього зв’язки, який він крутий чи блатний, скільки у нього грошей. Я хочу, щоб його посадили, хочу, щоб він був покараний”, – каже Ірина Матерухіна.

Читайте також у ПІК:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено