Івано-Франківськ

Понад 70 роботодавців з Прикарпаття отримали компенсацію за працевлаштування переселенців

Розмір компенсації відтепер залежить від розміру мінімальної зарплати, яка з 1 квітня – 8 000 грн.

52c46ca nbu oblikova stavka

В Івано-Франківській області від початку поточного року вже 73 роботодавці отримали компенсацію витрат за працевлаштування 87 внутрішньо переміщених осіб.

Про це ПІК інформує обласна служба зайнятості.

“З 1 січня 2024 року уряд збільшив загальну тривалість надання компенсації витрат роботодавцю за працевлаштування внутрішньо переміщених осіб з двох до трьох місяців та до 6 місяців – за працевлаштування внутрішньо переміщених осіб з числа осіб з інвалідністю. Розмір компенсації відтепер залежить від розміру мінімальної зарплати, яка з 1 січня складає 7100 грн, а з 1 квітня – 8 000 грн”, – нагадують в обласній службі зайнятості.

Від початку програми 607 роботодавців з Івано-Франківщини скористалися такою можливістю та отримали компенсацію на загальну суму понад 12 млн грн за працевлаштування 1013 внутрішньо переміщених осіб.

Додаткову інформацію щодо подання документів на отримання компенсації за працевлаштування внутрішньо переміщених осіб можна отримати на офіційному телеграм-акаунті Івано-Франківської обласної служби зайнятості https://t.me/DCZ_IF, а також за номером телефону гарячої лінії – 066-655-40-33.

Читайте також:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено