Івано-Франківськ

“Інспектор Марцінків”: перевірили центральну частину Івано-Франківська (ФОТО)

Традиційна вівторкова інспекція – за розкладом. Навіть попри дощ.

2 17 scaled

Традиційна інспекція на велосипедах відбулася у вівторок, 16 квітня.

Руслан Марцінків спільно з комунальниками об’їздили з перевіркою центральну частину міста. Від вулиці Грушевського, на Залізничну, Марійки Підгірянки, Стефаника.

1 19 scaled

Десь траву покосити, а десь вирівняти асфальт. Доручень очільник громади Руслан Марцінків комунальникам дав чимало. Дещо виконати обіцяють найближчим часом, частину робіт обіцяють завершити до Великодня.

За словами директора Муніципальної дорожньої компанії Віталія Бурка, роботи на дорогах громади почалися ще з лютого, відколи погода дала можливість для ремонтів. Десь латають, десь щебенять – роботи багато і в різних районах.

3 13 scaled

Чисте та доглянуте місто навіть в умовах війни – міський голова Руслан Марцінків запевняє, попри брак комунальників, роботи у громаді тривають, а місто розвивається і повинно ставати кращим.

«Основне – це полатати дороги, зробити елементарну розмітку, хоча б пішохідні переходи. Щоб місто було чисте, прибране. Сміття вивозилося. Це основні завдання. Працюємо, дивимось. Десь заставляємо забудівників, щоб деякі речі робили. Важливо, щоб місто навіть в умовах війни було чисте та доглянуте. Сьогодні були більше в центральній частині міста. Бо минулих разів були в інших мікрорайонах. Це Пасічна, Дем’янів лаз, Позитрон, Каскад. Сьогодні – це центральна частина міста», – зазначає Івано-Франківський міський голова Руслан Марцінків.

4 9 scaled

Нагадуємо, щовівторка Івано-Франківський міський голова спільно із заступниками та комунальниками виїжджають на велосипедах на ранкову інспекцію різними мікрорайонами Івано-Франківська, щоби особисто перевірити, як виконують роботи з благоустрою.

Читайте також: 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено