Івано-Франківськ

Протягом доби на фронті відбулося понад 70 бойових зіткнень

Триває сімсот вісімдесят четверта доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави.

438918876 776465047999909 4234006709095029213 n scaled

Протягом доби на передовій зафіксували 71 бойове зіткнення. Загалом, ворог завдав 4 ракетних та 43 авіаційних удари, здійснив 43 обстріли з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах.

Про це йдеться у вечірньому зведенні Генерального штабу ЗСУ, пише ПІК.

Головне із зведення: 

  • На Куп’янському напрямку ворог чотири рази атакував наші позиції в районі населеного пункту Новосергіївка Харківської області.
  • На Лиманському напрямку Сили оборони відбили три атаки в районах населених пунктів Невське Луганської області та Терни Донецької області.
  • На Бахмутському напрямку воїни відбили 19 атак в районах населених пунктів Білогорівка Луганської області, Виїмка, Роздолівка, Часів Яр, Новий, Кліщіївка Донецької області, де ворог, за підтримки авіації, намагався покращити тактичне положення.
  • На Авдіївському напрямку нашими захисники відбили дев’ять атак в районах населених пунктів Семенівка, Новобахмутівка, Очеретине, Новокалинове, Первомайське Донецької області, де ворог, за підтримки авіації,  намагався витіснити наші підрозділи із займаних рубежів.
  • На Новопавлівському напрямку Сили оборони продовжують стримувати ворога в районах населених пунктів Водяне, Побєда, Новомихайлівка Донецької області, де ворог, за підтримки авіації,  15 разів намагався прорвати оборону наших військ.
  • На Оріхівському напрямку ворог, за підтримки авіації, тричі атакував позиції наших захисників в районах Старомайорського Донецької області. Завдав авіаційного удару в районі населеного пункту Роботине Запорізької області. Артилерійських та мінометних обстрілів зазнали близько 20 населених пунктів, серед них Малинівка, Червоне, Білогір’я, Щербаки Запорізької  області.
  • На Херсонському напрямку ворог не відмовляється від наміру витіснити наші підрозділи із плацдармів на лівобережжі Дніпра. Так, протягом доби, за підтримки авіації, здійснив дві безуспішні атаки на позиції наших військ в районі населеного пункту Кринки Херсонської області.
  • Протягом доби авіація Сил оборони завдала ударів по восьми районах зосередження особового складу противника.

Читайте також: 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено