Івано-Франківськ

Ми не зупиняємось на відкритті сервісного центру МВС, на черзі – екзаменаційний хаб, – Зіновій Андрійович (ВІДЕО)

Надвірнянська громада всіляко намагається покращити рівень надання адміністративних послуг.

Zapysaty scaled

У Надвірнянській громаді прагнуть створити власний екзаменаційний клас, де бажаючі зможуть скласти теоретичний чи практичний іспит для отримання посвідчення водія.

На сьогоднішній день Івано-Франківська область перебуває у пілотному проєкті «Прозорі іспити», де в сервісних центрах МВС працюють у форматі екзаменаційних хабів. Мова йде про два міста — Івано-Франківськ та Коломия, які  мають кабінети по оцінці екзаменаційних іспитів, тобто теорії водіння авто.

Прагне відкрити екзаменаційний хаб на базі регіонального сервісного центру МВС й місто Надвірна, про що розповів у коментарі ПІК очільник громади Зіновій Андрійович.

«Із керівництвом регіональних сервісних центрів ми попередньо дійшли згоди про це. Якщо в нас буде певна більша кількість автошкіл, до 15-ти, ми зможемо відкрити в себе клас по оцінці знань на водіння. Зараз йде пошук приміщення. Якщо не зможемо в форматі сервісного центру, то ми готуємо фінансовий ресурс для того, щоб зробити його на базі Надвірнянського ЦНАПу», – наголосив він.

За словами Зіновія Андрійовича, місто Надвірна не зупиняється на відкритті сервісного центру МВС, який відчинив свої двері на початку квітня, а й «всіляко намагається покращили надання адміністративних послуг в частині не тільки реєстрації транспортних засобів, але й здача відповідних теоретичних іспитів у класі оцінки, який незабаром планують до відкриття».

Читайте також: 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено