Івано-Франківськ

У львівському ТЦК прокоментували інцидент із затриманням чоловіка

19 квітня, Львові, на вул. Кобилиці, перехожі стали свідками того, як чоловіки у військовій формі скрутили на землі людину.

90b099938f7ee3fe7ba2fa9966576831 scaled

 

У Львівському обласному ТЦК та СП  відреагували на цей випадок та зазначили, що з даною інформацією ознайомлені та зазначили, що чоловік є військовозобов’язаним та втік від працівників ТЦК. 

“З відео бачимо, що особу, яка може бути військовозобов’язаним і на прохання військовослужбовців ТЦК проїхати у районний ТЦК для звірки даних відреагувала різко, із застосуванням сили до військовослужбовців ТЦК. Після цього було прийнято рішення викликати поліцію. Особа не захотіла дочекатися поліції і з місця події втекла”, – йдеться у повідомленні.

Також зазначили, що щодо дій військовослужбовців ТЦК буде проведена службова перевірка, враховуючи надані відеоматеріали.

“Також повідомляємо про відповідальність за ухилення та будь-яке перешкоджання роботі військовослужбовців РТЦК та СП. Відповідно до частини 1 статті 114-1 Кримінального кодексу «Перешкоджання законній діяльності ЗСУ та інших військових формувань в особливий період» тягне за собою позбавлення волі терміном від 5 до 8 років”,– йдеться у повідомленні.

Читайте також:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено