Івано-Франківськ

“Надвірнянська громада постійно шукає можливості для допомоги захисникам”, – Зіновій Андрійович (ФОТО)

Надвірнянська громада обрала позицію: на фронті або для фронту.

photo1713856534 scaled

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну з бюджету Надвірнянської громади перерахували близько 90 мільйонів гривень для потреб військовослужбовців. Окрім того, закупили понад 400 автівок та здійснили чотири десятки поїздок на фронт.

Про це журналістам ПІК розповів очільник Надвірнянської громади Зіновій Андрійович в межах престуру.

“Для нас важливе, пріоритетне завдання – це допомога Збройним Силам України. Ми постійно шукаємо можливості спрямування коштів з бюджету громади для допомоги захисникам. Ми виділяємо бюджетні кошти, кошти одноденного заробітку, закуповуємо дрони, старлінки, тепловізори, військову амуніцію з огляду на запити військовослужбовців”, – зазначив Андрійович.

Допомагають не лише військовим, які на фронті, а й тим хто проходить реабілітацію, чи приходить у відпустку.

“Також із власної ініціативи Надвірнянська міська рада щодня видає гуманітарну чи матеріальну допомогу, яка надходить від підприємців, надвірнянців та з різних куточків Європи і світу для військовослужбовців, які прийняли рішення боронити землі нашої держави”, – додає очільник Надвірнянської громади.

До слова, престур Надвірнянською громадою організований Івано-Франківським регіональним відділенням Асоціації міст України. В межах престуру прикарпатські журналісти з’ясовують, як живуть громади у час війни, чи вдається їм долати виклики та шукати можливості для розвитку.

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено