Івано-Франківськ

Де взяти кредит у 18 років та не отримати відмову

Молоді у віці 18–20 років позику у банку видають неохоче, частіше відмовляють, особливо якщо немає офіційного доходу.

pexels photo 6353673

Економічна та політична ситуація в Україні призвела до того, що з фінансовими проблемами періодично стикаються громадяни різного віку. У людей 21–50 років зі стабільною офіційною роботою є можливість користуватися кредитними картами, брати кредити у банках, тому пережити тимчасовий брак грошей простіше.

Молоді у віці 18–20 років позику у банку видають неохоче, частіше відмовляють, особливо якщо немає офіційного доходу. Працевлаштуватись за короткий період часу без досвіду майже неможливо, та й не всі працедавці готові реєструвати працівника офіційно.

Тому вирішити тимчасові труднощі у віці 18 років допоможе МФО, в організації можна отримати кредит терміново на короткий період без довідок про доходи та інших документів, окрім паспорта.

Кредитування онлайн від 18 років в МФО

МФО видає позику повнолітнім громадянам у віці від 18 до 75 років. Відмови трапляються дуже рідко, як правило, лише у випадку наявності у клієнта великих незакритих боргів в інших фінансових організаціях. Отримання позики в МФО – це найкраще рішення, адже:

  1. не потрібно збирати пакет документів;
  2. оформити заявку можливо онлайн без фізичного відвідування відділення;
  3. гроші прийдуть на карту будь-якого українського банку та одразу будуть доступні для використання;
  4. цілодобове обслуговування без вихідних і свят;
  5. можливість схвалення заявки за негативної та нульової кредитній історії;
  6. пролонгація у випадку непередбачуваних обставин за умови своєчасного попередження працівника організації.

Вигідні умови для оформлення швидкого кредиту пропонує компанія Moneyveo. Сервіс пропонує два кредитні продукти: Smart на суму від 500 до 27 тисяч гривень та Comfort від тисячі до 29 тисяч гривень. Схвалення заявки відбувається автоматично протягом 8 хвилин для нових клієнтів і за 2 хвилини для постійних. Якщо потрібно поспілкуватись з фахівцем та отримати детальну консультацію, менеджери на зв’язку за телефоном.

Особливості оформлення кредиту у 18 років

Умови отримання позики однакові для всіх повнолітніх клієнтів. Для оформлення заявки необхідно:

  1. Перейти на офіційний сайт компанії.
  2. Вибрати тариф і заповнити заявку. Обов’язково ще раз перевірити правильність вказаних даних перед підтвердженням запиту. Якщо система помітить неточності або помилки, може прийти відмова.
  3. Підтвердити запит електронним підписом, погоджуючись на умови видачі кредиту.
  4. Дочекатись схвалення та зарахування коштів на банківську карту. МФО відправляє гроші одразу, проте залежно від умов банку, який видав карту, клієнт може отримати їх миттєво або протягом 1–3 днів.
  5. Повернути суму позики разом з процентами до кінцевої дати, вказаної в договорі.

Важливо пам’ятати: оформляючи кредит у банку або небанківській кредитній організації, клієнт бере на себе відповідальність повернути гроші вчасно та повинен розуміти наслідки, які несе несвоєчасне повернення та відмова віддавати кредит.

ПАРТНЕРСЬКИЙ МАТЕРІАЛ 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено