Івано-Франківськ

Франкове місто писанкове: сквер Міцкевича набув нових барв перед Великоднем (ФОТО)

Уже шостий рік поспіль, традиційно, з ініціативи Департаменту культури міської ради, франківські дерева перед Великоднем розквітають писанками.

photo 21 2024 04 25 12 29 53 scaled

Великдень є важливим християнським святом, яке має глибокий історичний і релігійний зміст, зокрема для мешканців франківської громади. Містяни готуються до нього і прикрашають “рідний дім”, бо це важливо — особливо в такий непростий час, який ми переживаємо зараз.

photo 5 2024 04 25 12 28 43 scaled

Тому, шостий рік поспіль, традиційно, з ініціативи Департаменту культури міської ради франківські дерева перед Великоднем розквітають писанками. Цьогоріч писанками та крашанками прикрасили дерева у сквері Міцкевича, інформує ПІК

“Ми створюємо людям частинку свята. Це важливо, бо всі ці писанки несуть тепло дитячих рук та сердець тих, хто їх виготовляв.  Наші учні і  працівники закладів Департаменту культури старалися зробити Франківськ ще красивішим і подарувати містянам особливу атмосферу Великодня”, – прокоментувала акцію директорка Департаменту культури Івано-Франківської міської ради Надія Загурська.

photo 19 2024 04 25 12 29 53 scaled

Тож тепер кожен охочий має можливість надихнутись передсвятковим настроєм та зробити собі фото на пам’ять.

До акції були залучені працівники Департаменту культури, Департаменту освіти, Департаменту цифрових технологій та закладів культури.
Організатори запросили франківців та гостей міста долучитись до акції та прикрасити дерева. Кожен охочий може прийти та повісити свою писанку чи крашанку, зробивши місто яскравішим.
photo 1 2024 04 25 12 28 43 scaled
З передвеликодньої акції Руслана Гочіяєва-Шевчук. Фото авторки
Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено