Івано-Франківськ

Трендові та стильні доповнення сучасних літніх образів

Літо – час свіжих та яскравих образів, які підкреслять вашу неповторність та смак.

Щоб залишатися у тренді та мати бездоганний вигляд, необхідно приділити увагу деталям та грамотно доповнити look стильними елементами. Якими саме – ви дізнаєтеся зі статті.

Брендове взуття: елегантність та комфорт

Речі відомих брендів у гардеробі – це не тільки показник статусу, але й особливий стиль, що буде актуальним кілька сезонів. Урізноманітнити звичні образи допоможуть фірмові босоніжки. Зверніть увагу на моделі в ніжному персиковому кольорі – вони будуть особливо модними. Такі пари ідеально доповнять повсякденне вбрання, надаючи образам легкості та жіночності. Для вечірніх виходів можна обрати ефектні босоніжки в помітному дизайні – у строкатій колірній гаммі, з яскравим декором, незвичними деталями, на високих підборах.

Z2_s4rsa5Y2qMqEntBgVymc2EqbXdIljWBVae7vLFxzErXVsi2ZNhttnFP0UTbjl_ac6AXBCk5j9eouEipRc2RhV-vSzFNA_TJYrOSSTz3aN9BP9W2GJK7G2BZLILk_NscfqyePOQx1M2-e6rlkT-6c

Фото: rechi.ua. Бежеві босоніжки Twin-Set з ремінцем на щиколотці

Сумка: стильний акцент вашого образу

Літні аутфіти будуть неповними без трендової сумочки. Чудовим рішенням стануть моделі з текстилю – вони створюють відчуття невагомості та ідеально підходять для жаркого сезону. Велике різноманіття текстильних сумок ви знайдете у колекціях відомих дизайнерів – елегантні кросс-боді, ділові сетчели, практичні шопери, функціональні тоути. Вам навіть не доведеться шукати фірмові магазини – підібрати та замовити потрібну модель можна онлайн, наприклад, у маркетплейсі Rechi.ua.

Якщо ви бажаєте мати у гардеробі справжній ексклюзив – зверніть увагу на сумки з рафії. Поєднуючи у собі природну красу, міцність та легкість, вони чудово підходять для повсякденних луків.

Z2mVIYqxl4bVM1imD7d47VzKTzkM2RhN2PTHFR-dN12FoODnpWRr8aoEDykuc-sZ6IasT8TD_C8rPOSYmVdwdfG7wWV59dZMJ2mOcDX1Jhl7M_0yHzJmP_MAB3ZPAd_JS72GSmfVIvXe1DUtTQ66ZvM

Фото: rechi.ua. Сумка-шоппер Twin-Set із фірмовою вишивкою

Сонцезахисні окуляри: функціональні та модні аксесуари

Окуляри від сонця є невід’ємним атрибутом літа. Цього року на піку популярності моделі з кольоровими лінзами, які стануть яскравим акцентом образу. Оправа може бути будь-якого кольору – від пастельних відтінків до виразного червоного та навіть з черепаховим принтом. Якщо вам близька класика – обирайте окуляри в білій або чорній оправі. Вони добре поєднуються з різним одягом та доречні у будь-якій ситуації, навіть формальній обстановці.

dkfJ3BBv8gqp7fvy6OpZbIghGh_6QXWZvwIYR6NQ8uAIltC23WOb5KJBwe94oP0a_HaqsT9UM8t60iZPuOQT_vZY-47qz8Jz6u87gfz8S4c5UV9ezFVlIaBei5Ty76Zn1Xr--fRbpkAcyRmn4wdOiCc

Фото: rechi.ua. Сонцезахисні окуляри Blumarine прямокутної форми

Завершальним штрихом літніх образів стануть прикраси. Необов’язково це мають бути коштовності. З легким вбранням гарно поєднується брендова біжутерія, яка завжди залишається у моді. Вона має доступну вартість та не вимагає ретельного підбору під той чи інший образ, як ювелірні прикраси. До того ж саме в асортименті елітної біжутерії є безліч варіантів каблучок, сережок, браслетів та інших аксесуарів, які виконані у “літньому” дизайні – з яскравим декором, у морському стилі та інше.

Нехай ваші літні образи стануть джерелом натхнення та впевненості в собі!

ПАРТНЕРСЬКИЙ МАТЕРІАЛ 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено