Івано-Франківськ

“Відверто про війну”: у Франківську відбудеться зустріч із командиром роти “Гонор”

У середу, 1 травня, в Івано-Франківську відбудеться зустріч із командиром роти “Гонор” відомого батальйону “Вовки Да Вінчі” 59 ОМБ –

maxresdefault 2 scaled

У середу, 1 травня, в Івано-Франківську відбудеться зустріч із командиром роти “Гонор” відомого батальйону “Вовки Да Вінчі” 59 ОМБ – Олександром Ябчанкою. 

До 2022 року Олександр Ябчанка був лікарем-педіатром, експертом із питань охорони здоровʼя та викладачем «Школи публічного управління» Українського католицького університету. З початком повномасштабного вторгнення росії пішов на службу, а нещодавно був обраний командиром роти «Гонор», що входить складу 1-го окремого механізованого батальйону «Вовки Да Вінчі» імені Дмитра Коцюбайла.

Зустріч матиме інформативно-просвітницький характер, адже на ній Олександр Ябчанка щиро розповість про те, чого очікувати від третього року повномасштабного вторгнення, про роботу батальйону, бойові та тилові посади в роті “Гонор”, а також про можливості та воєнні перспективи.

1 2 1 scaled

Насамкінець усі охочі зможуть поставити свої питання до бойового командира та долучитись до благодійного збору на наземні роботизовані платформи для батальйону, які мінімізують участь людини на полі, допомагаючи зберігати життя і здоров’я українських воїнів. 

Зустріч відбудеться у середу 1 травня на 15.00. м. Івано-Франківськ, Молодіжний центр “Рух”, вул. Чорновола 128.

Вхід вільний за попередньою реєстрацією: https://forms.gle/E4uPqQ5CeZVy4orq8 

Читайте також: 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено