Івано-Франківськ

Окупанти намагаються прорвати оборону: у Генштабі назвали напрямки, де найбільше боїв

На Харківщині ворог провів безуспішну атаку на напрямку Глибоке - Липці.

442472104 794678856178528 8914790334484230913 n scaled

Українські підрозділи продовжують рішуче протидіяти спробам російських окупантів прорвати нашу оборону. Найбільше боїв точилося на Краматорському, Покровському та Курахівському напрямках, повідомляє Генштаб станом на вечір 17 травня, пише ПІК.

На Харківському напрямку, окрім району згаданого раніше села Стариця, ворог провів безуспішну атаку на напрямку Глибоке – Липці.

“За сьогодні втрати ворога становлять 35 російських окупантів вбитими та пораненими, наші воїни знищили 15 одиниць ворожої техніки, серед яких – танк, бойова броньована машина, артилерійська установка”, – йдеться у повідомленні.

Ситуація на інших напрямках:

  • На Краматорському напрямку російські загарбники здійснили спроби йти вперед в районах населених пунктів Новий, Андріївка та Іванівка. Завдали удару керованою авіаційною бомбою біля Північного.
  • На Покровському напрямку ворог продовжує активні дії – кількість боєзіткнень зросла до 21. Найбільший тиск на наші позиції ворог здійснює в районі Новоолександрівки. Також атакував біля Уманського і Нетайлового. Ситуація контрольована.
  • На Курахівському напрямку загарбники вже 16 разів намагалися покращити тактичне положення. Отримують гідну відсіч від наших воїнів, кількість ворожих втрат уточнюється.
  • На Времівському напрямку окупанти завдали двох авіаударів в районі Старомайорського. В іншому – без змін.
  • На Придніпровському напрямку артилерійських обстрілів зазнали території біля Тягинки, Токарівки та Іванівки. Кількість безуспішних ворожих атак неподалік Кринок збільшилась до семи. Ефективно працюють наші оператори fpv-дронів.
  • На решті напрямків суттєвих змін у обстановці на цей час не відбулося.

Читайте також: 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено