Івано-Франківськ

Укрпошта випустить поштову марку на підтримку Національної збірної з футболу

Національна збірна завоювала путівку до Євро-2024 серед найсильніших команд Європи.

Укрпошта випустить поштову марку на підтримку Національної збірної з футболу

13 червня Укрпошта вводить в обіг поштову марку «Україно, вперед!», випуск якої здійснено за підтримки Української асоціації футболу. У  такий спосіб Укрпошта вирішила підтримати національну збірну з футболу, яка 17 червня зіграє свій перший матч у Німеччині в фінальному турнірі Євро-2024, пише ПІК.

“Поштова марка «Україно, вперед!» з круглою перфорацією, що містить зображення футбольного м’яча з логотипом Української асоціації футболу , надрукована на самоклеючому папері у форматі буклету. Футбольний м’яч символізує не тільки віру у перемогу України на футбольному полі, але й перемогу на іншому полі – полі бою”, – йдеться у повідомленні.

Тираж марки – 560 000 примірників. 13 червня продукцію випуску «Україно, вперед!» можна буде придбати у відділеннях Укрпошти, філателістичних крамницях, а також онлайн у Поштовому маркеті.

До слова, Чемпіонат Європи з футболу відбудеться від 14 червня до 14 липня в Німеччині. На чемпіонаті Європи українці стартують 17 червня матчем із командою Румунії, 21 червня зіграють зі словаками, 26 червня – з бельгійцями.

Читайте також у ПІК:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено