Івано-Франківськ

“В районах Часового Яру та Іванівського тривають сім боїв”, – зведення Генштабу

Триває вісімсот п’ятдесят третя доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України.

Генштаб ЗСУ

Протягом минулої доби відбулося 170 бойових зіткнень. Від початку цієї доби вже відбулося 48 бойових зіткнень.

Про це йдеться у зведенні Генерального штабу ЗСУ станом на 10:00 25 червня, пише ПІК.

На Харківському напрямку триває два боєзіткнення в районі Вовчанська.  На Куп’янському напрямку від початку доби відбулося вже шість атак ворога в районах Степової Новоселівки, Піщаного та Стельмахівки.

“Три спроби окупантів просунутися вперед нашими захисниками відбито, ще стільки ж – тривають. Втрат позицій не допущено. На Лиманському напрямку українські воїни відбили п’ять штурмів противника поблизу Копанок та Макіївки. Ще одне боєзіткнення – продовжується”, – зазначили у Генштабі.

На Сіверському напрямку успіху не мали три атаки російських загарбників поблизу Білогорівки та Виїмки. Напружена обстановка – в районі Верхньокам’янського, де на даний час триває чотири бойові зіткнення. Сили оборони контролюють ситуацію.

На Краматорському напрямку українські військові успішно відбили штурм противника поблизу Андріївки. Не полишають спроб окупанти витіснити наших оборонців із займаних позицій в районах Часового Яру та Іванівського, де на даний час тривають сім боїв.

“Намагається агресор наблизитися до Торецька. За сьогодні підрозділи Сил оборони вже одну ворожу атаку успішно відбили, водночас,   ще одну штурмову дію противника на цьому  напрямку наші воїни стримують. На Покровському напрямку українські захисники вживають заходів щодо недопущення просування російських військ в глибину нашої території.  За сьогодні вже відбулося 13 бойових зіткнень. Ворог намагається прорватися з району Очеретиного у напрямках Євгенівки, Новоолександрівки та Воздвиженки“, – додали у Генштабі.

Вісім ворожих атак оборонці відбили, ще п’ять – продовжуються.  На Курахівському напрямку без успіху завершилась штурмова дія російських загарбників поблизу Георгіївки.

На Времівському напрямку також  успіху не мали дві атаки ворога, біля Костянтинівки та Урожайного.

Читайте також: 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено