Івано-Франківськ

Хотіли вберегти пенсіонерів: у Маріуполі з лікарні вкрали вакцину від Covid-19

Двоє чоловіків викрали вакцину призначену для людей старших за 80 років просто з медичного закладу.

Хотіли вберегти пенсіонерів: інцидент з крадіжкою трапився 1 квітня в Центрі первинної медико-санітарної допомоги №2 Маріуполя, пише Час дій.

Хотіли вберегти пенсіонерів: у Маріуполі вкрали вакцину.

Вранці у лікарні повинні були проводити вакцинацію маріупольців, віком старше 80 років. Спеціально для них були підготовлені дози вакцини.

У кабінеті щеплення перебувала медсестра. У цей момент до кабінету зайшли двоє чоловіків, які повідомили, що їх товаришу стало погано в коридорі і йому терміново потрібна медична допомога. Наша медсестра вийшла в коридор і почала кликати інших медиків”,– розповів  директор медзакладу Євген Матвєєв.

Через декілька хвилин чоловік заявив, що йому стало легше і пішов до виходу. Однак уже в кабінеті медсестра виявила, що бокс з вакцинами — порожній. Вона тут же доповіла про ситуацію головній медсестрі і головному лікарю, а також викликала поліцію.

Поліція по “гарячих слідах”, протягом 20 хвилин, затримала підозрюваних. Вони намагалися втекти від правоохоронців на автомобілі “Деу Ланос” сірого кольору.

Крадії заявили, що викрали вакцини, щоб від них позбутися. Один із затриманих пояснив, що належить до так званої групи “антивакцинаторів” і вважає, що мета вакцини — знищити літнє населення Маріуполя.

Читайте також у ПІК:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено