Івано-Франківськ

Ваш гороскоп на тиждень 5 – 11 квітня

Ракам астрологи радять дослухатися до порад колег і партнерів , а Скорпіонам - не викликати людську заздрість.

120476491 1025695527874953 4681407913739371735 n scaled

Ваш гороскоп на тиджень – це підказки та поради, як краще поводитись, пише ПІК.

  • ОВЕН

Рішуче рухайтеся до наміченої мети, і вам обов’язково усміхнеться удача. Обставини складаються вдало для особистих взаємин, буде можливість втілити в реальність романтичні або творчі бажання.

У діловій сфері теж вимальовуються сприятливі перспективи. З’являються прекрасні можливості в спільних проєктах, дипломатичних або юридичних питаннях.

  • ТЕЛЕЦЬ

З’являються сприятливі можливості в соціальній сфері. Вдало вирішуються всі питання, пов’язані із зарубіжжям, вищою освітою, далекими подорожами.

Можливий успіх у видавничому бізнесі, хороший період для запуску реклами. Дійте більш організовано. Будь-яка отримана інформація протягом тижня в майбутньому виявиться корисною.

  • БЛИЗНЯТА

Є натхнення, але немає організації і дисципліни. Перш ніж щось робити, все добре сплануйте і ретельно продумайте, бо ви  схильні до нелогічних вчинків, що може призвести до даремного витрачання часу і енергії.

Небезпеку можуть становити неуважність або нехтування до потенційної загрози. Лінощі — ще одна перешкода, яку треба пройти в цей період.

  • РАК

Можуть з’явитися певні складнощі, пов’язані з сімейними бюджетом, кредитами, аліментами, страховками, податками, спадком. Будьте готові до відкритого протистояння, але не провокуйте конфлікти.

Спокій, наполеглива і планомірна робота принесуть сприятливі перспективи. Дослухайтеся до порад колег і партнерів старшого покоління — опора на традиції сприяє досягненням. Обставини нададуть шанси набути нових знань та досвіду.

  • ЛЕВ

Вдалий період для особистих і ділових взаємин. Готовність до співпраці, спільна діяльність будуть успішними. Що б не трапилося, вам не слід упускати момент, намагайтеся скористатися кожним шансом.

Вдало вирішуються ділові, дипломатичні та юридичні питання. Тиждень сприятливий для спортсменів, фізичної роботи, демонстрації своїх проєктів, прояву ініціативи.

  • ДІВА

Можливе просування в кар’єрі, успіхи в соціальній сфері. Тиждень сприятливий для пошуку роботи. Участь у громадській діяльності сприяє сприятливим перспективам і отримання щасливих шансів.

Вдало вирішуються всі питання, пов’язані із зарубіжжям, вищою освітою, далекими подорожами. Можливий успіх у видавничому бізнесі, гарний час для запуску реклами.

  • ТЕРЕЗИ

Громадська діяльність і професійні справи можуть стати причиною конфлікту і перекреслити особисте щастя. Водночас творчі люди знаходять натхнення, сублімація емоцій сприяє створенню шедеврів.

Через кризу відбувається особистісне зростання. Якщо ви давно планували зайнятися спортом, поліпшити свій зовнішній вигляд — починайте, і ви швидко знайдете прекрасну формуі підвищите впевненість в собі.

  • СКОРПІОН

Не варто навмисне Дослухайтеся до порад колег і партнерів, оскільки це обов’язково слугуватиме сигналом до удару у відповідь. Фізичні навантаження і активна діяльність допоможуть уникнути конфліктів.

Працюйте, не бійтеся проявити ініціативу, нагадуйте про себе, якщо вам обіцяли зателефонувати, але чомусь забули. Обставини сприяють активним діям у напрямі досягнення мети.

  • СТРІЛЕЦЬ

Які б можливості перед вами б не вимальовувалися, успіх більш імовірний в разі вашої впевненості в своїй фізичній формі. Багато Стрільців знайдуть гармонію в сфері партнерства і фінансових справ.

Надаються шанси для успішного завершення проєктів. Тиждень сприятливий для соціальних взаємин, переговорів із владою або з соціальними службовцями. Складні справи і конфліктні питання можна залагодити легко і успішно.

  • КОЗОРІГ

Сприятливий час для занять спортом або іншої діяльності, яка допоможе вам знайти форму, зміцнити здоров’я і підвищити впевненість в собі. У людей, що проходять курс лікування, відбувається помітний прогрес в лікуванні хвороби.

Сприятливі зв’язки з іноземцями, вкладення в закордонний бізнес, комерційні угоди за кордоном. Відкриються нові перспективи, ви зможете відкрити нове підприємство, успішно реформувати старе виробництво.

  • ВОДОЛІЙ

Чудовий період для презентацій, проведення та відвідування навчальних тренінгів, реклами, планування закордонних поїздок, для будь-яких проєктів у сфері ваших інтересів.

Ви зможете збільшити сприятливі шанси і можливості, якщо проявите гнучкості у взаєминах. Вкладайте максимум енергії в особисті досягнення, у власні думки і оцінки, беріть участь у колективній діяльності, і ви будете задоволені результатом.

  • РИБИ

Період гарний для оформлення важливих документів, навчальних заходів, взагалі для будь-якої соціальної діяльності. Посилюється прагнення підтримати свій престиж і честь, зберегти бездоганну репутацію.

Вдається успішно поєднувати бізнес із задоволеннями. Творчі ідеї втілюються в реальних образах і формі. Будні стають святом, надається можливість творчого підходу до своїх повсякденних обов’язків.

Ваш гороскоп на тиджень – це підказки та поради, як краще поводитись, щоб все було добре.

Читайте також:

Як Зеленський привітав українців-католиків з Великоднем

Прикарпатець став чемпіоном України з армспорту (ВІДЕО)

Приєднуйтесь до нас  у Facebook, Instagram, Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено