Івано-Франківськ

На Тернопільщині завершився опалювальний сезон

У 12 громадах області вже відключили опалення.

На Тернопільщині заважаючи на кліматичні умови поступово відключають опалення. Про це повідомляє Тернопільська обласна державна адміністрація, пише ПІК.

На Тернопільщині заважаючи на кліматичні умови поступово відключають опалення.

Рішення про початок та закінчення опалювального сезону приймається виконавчими органами відповідних сільських, селищних та міських рад. При прийнятті рішення виконавчий комітет враховує середньодобову температуру, яка має бути більш як 8 градусів тепла.

“Ми бачимо, що 11-13 квітня температура була більша, ніж +8 градусів. Відтак у 12 громадах прийнято рішення про закінчення опалювального періоду. З найбільших міст – це Тернопіль, Кременець, Почаїв, Гусятин та Шумськ. З 1301 котельні, яка працювала в опалювальний період, на сьогодні 15 – відключено”, – зазначила заступник директора департаменту – начальник управління житлово-комунального господарства енергозбереження облдержадміністрації Софія Близнюк.

Вона також додала, що подача тепла припиняється в усіх бюджетних установах. Однак у Тернополі, залишилося включене опалення в пологовому будинку та у ковідному відділенні лікарні № 2.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено