Івано-Франківськ

У Долині волонтери допомагатимуть двом потребуючим родинам з ремонтом у їх будинках

У громаді розсміститься волонтерський табір БУР.

З 18 по 26 вересня у Долині відбудеться волонтерський табір від Будуємо Україну Разом (БУР) в рамках програми “Мріємо та діємо”.

БУР табір — це волонтерський будівничий табір в невеликих містах чи селах України, який залучає молодь з усієї країни до волонтерства. Він відбудеться в рамках програми “Мріємо та діємо”. 

У Долині волонтери допомагатимуть двом потребуючим родинам з ремонтом у їх будинках.

“В одній з родин команда майстрів та волонтерів зроблять косметичний ремонт житлової кімнати, в іншій – ремонт кухні. Також підчас табору буде створено мурал на фасаді будівлі майбутнього молодіжного центру за адресою: м. Долина, Івано-Франківська обл. проспект Незалежності, 4”, – йдеться у повідомленні.

Долучитись до табору може не лише молодь з різних куточків України, а й місцеві жителі сконтактувавши з місцевим координатором: Володимир Най +380668306207

Протягом вересня – жовтня відбудуться ще 12 БУР таборів і молодь з різних куточків України може долучитись до 12 осінніх таборів заповнивши заявку на сайті: bur.lef.org.ua/volonteru

Волонтером можливо стати ЛИШЕ досягнувши 16-ти років (до 18-ти – за письмовим дозволом від батьків). Проживання та харчування забезпечують організатори. Табори будуть проходити згідно профілактичних та карантинних рекомендацій МОЗ.

Волонтерські табори БУР організовані за підтримки програми “Мріємо та діємо”, яка впроваджується за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та виконується IREX у партнерстві з “Будуємо Україну Разом” (БУР), Центром “Розвиток корпоративної соціальної відповідальності” (CSR Ukraine), Making Cents International (MCI), Міжнародним республіканськимінститутом (IRI) та Zinc Network.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram , Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг






Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено