Івано-Франківськ

Через борги: франківську будівельну компанію зобов’язують повернути понад 5 га землі

У ТОВ “М Груп Девелопмент” вимагають повернення двох земельних ділянок загальною площею 5,637 га на вулиці Комунальна, 3 в Івано-Франківську.

342775

До Господарського суду із відповідними позовами звернулося ТОВ “НІРА”. Йдеться про територію колишнього Івано-Франківського птахокомбінату в районі вулиць Вовчинецька – Богдана Хмельницького.

У 2019 році ТОВ “НІРА”, якому належить ця земля, уклало договори суперфіцію з ТОВ “М Груп Девелопмент”. Тепер просить суд скасувати державну реєстрацію права ТОВ “М Груп Девелопмент” на забудову цих земельних ділянок (суперфіцій) та стягнути заборгованість з плати за користування, пише ПІК з посиланням на Курс.

Як йдеться в ухвалах суду, за ділянку площею 1,8003 га ТОВ “М Груп Девелопмент” боргує 743 тис. грн, а за ділянку площею 3,8367 га – маже 1,6 млн грн.

Позивач також просить суд потребувати в ТОВ “М Груп Девелопмент” документи щодо реалізації нерухомості на Комунальній, 3.

Як йдеться на сайті забудовника, тут планувалося будівництво житлового комплексу “Престиж Таун”.

“Містечко включатиме 41-поверхівку «Престиж хол» з торговим центром і розвинену інфраструктуру – дитячі та спортивні майданчики, відпочинкові зони, паркінги, велосипедні доріжки та дитячий садочок”, – йдеться в описі.

Будівельні роботи наразі не ведуться. Але на сайтах продажу нерухомості квартири у “Престиж холі” виставлені на продаж. Термін здачі вказаний 2022 рік.

Нагадаємо, жителі чотирьох житлових комплексів, які будує компанія “М Груп Девелопмент”, скаржаться, що забудовник вже кілька років не здає будинки в експлуатацію.

Співвласниками ТОВ “М Груп Девелопмент” є відомий в Івано-Франківську забудовник Іван Мельник та його дружина Оксана Мельник.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено