Івано-Франківськ

У Калуші інспектори з паркування за пів року роботи оштрафували водіїв на 357 тис.грн

За тиждень склали 72 адміністративних матеріали.

У Тернополі збільшили штрафи за порушення правил паркування

Вчора, 13 жовтня, на оперативній нараді у міського голови заступник начальника управління з питань надзвичайних ситуацій Калуської міської ради Олег Тарбєєв поінформував про підсумки роботи муніципальних інспекторів з 6 по 12 жовтня.

Як повідомив доповідач, інспектори сектору з благоустрою склали 15 приписів про усунення правопорушень у сфері благоустрою та 5 актів обстеження територій.

Про це повідомляє «Калуш ФМ», пише ПІК.

Проводили також обстеження русла річки Сівка від території ринку по вул. Олени Пчілки до гаражних кооперативів на вул Павлика щодо можливого забруднення.

Лабораторний центр 8 і 11 жовтня здійснив відбір проб води за місцем, де відповідно до звернення спостерігалося забруднення та вище по течії зливової каналізації, для лабораторних досліджень і визначення, чи дана труба може бути джерелом забруднення. Результатів наразі ще нема.

Під час обстеження територій інспектори зробили 39 зауважень про усунення порушень у сфері благоустрою

Працівники сектору охорони громадського порядку за тиждень виявили у громадських місцях та припинили 10 випадків розпивання спиртних напоїв, один з яких на території навчального закладу, 19 випадків торгівлі з рук та один факт жебракування.

Також впродовж минулих вихідних інспектори здійснювали патрулювання в мікрорайоні Височанки на вул. Робітнича в урочищі «Височанські дуби», де виявили неповнолітніх, які спалювпали суху траву. З ними провели профілактичну бесіду.

Інспектори з паркування за тиждень склали 72 адміністративні матеріали за порушення правил стоянки та паркування. Протягом тижня до міського бюджету надійшло 12 тис. 121 гривня штрафів.

Від початку роботи цього сектору, тобто з 20 квітня, до бюджету надійшло 357 тис. гривень.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено