Івано-Франківськ

У Києві померла медсестра, яка на пожежі в Косівській лікарні отримала 60% опіків тіла

58-річна Світлана Ватаманюк працювала медсестрою з першого дня заснування реанімації в Косівській лікарні.

У Києві померла медсестра, яка на пожежі в Косівській лікарні отримала 60% опіків тіла

У Києві в опіковому центрі померла ще одна постраждала медсестра на пожежі в Косівській лікарні, яка сталася 28 грудня 2021 року. Жінка померла так і не приходячи до тями. Про це у соцмережі повідомила волонтерка Юлія Таринська, пише ПІК.

“Ватаманюк Світлана Омельянівна 24.03.1963р.працювала в Косівській р-н.лікарні в реанімації медсестрою з першого дня заснування реанімації в Косові і до останнього фатального дня пожежі,стаж роботи в реанімації 32 роки”, – написала вона.

На сайті Косівської райдержадміністрації вислови слова співчуття рідним та близьким жінки.

“Поділяємо ваш біль утрати та схиляємо голови у глибокій скорботі. Нехай добрий, світлий спомин про Світлану Омелянівну назавжди залишиться у серцях рідних, колег й усіх, хто її знав, любив та шанував. Вічна та світла пам’ять…”.

FB IMG 1640726459483 scaled

Нагадаємо, 28 грудня в реанімаційному відділені Косівської районної лікарні сталася пожежа. Внаслідок якої постраждали троє медиків, ще четверо пацієнтів померли. 29 грудня померла молодша медсестра, яка отримала 90% опіків тіла. Лікар, який отримав 15% опіків перебуває в обласній інфекційній лікарні. Передня причина виникнення пожежі – заупокійна свічка.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено