Фахівці називають чай із шипшини одним із найкращих напоїв для оздоровлення стану кровоносних судин та зниження підвищеного артеріального тиску. Флавоноїди, що містяться в цьому виді чаю, покращують кровообіг у серці, що забезпечує профілактику високого тиску. Про це пише ПІК з посиланням на agronews.ua.
Медики відзначають, що наявні дослідницькі дані вказують на зв’язок між споживанням вітаміну С та зниженим ризиком серцевих захворювань. Шипшина, у свою чергу, – справжній чемпіон із концентрації даного вітаміну порівняно з іншими овочами та фруктами.
“Також вітамін С відіграє важливу роль у підтримці активної роботи імунної системи, у тому числі стимулює вироблення білих кров’яних тілець (лімфоцитів), що захищають організм від інфекцій, – це забезпечує додатковий захист серця, що стає особливо вразливим при інфекційних захворюваннях”, – йдеться у повідомленні.
Читайте також у ПІК:
- Цілюща сила йорданської купелі: як у Франківську Водохреще святкували (ВІДЕО)
- Стало відомо, де в Україні найчастіше купують землю
- Стало відомо, скільки в Україні коштують дрова
- Оцінка експерта: чому в Україні дорожчає масло
Приєднуйтесь до нас у Facebook,Instagram,Youtube та Telegram
Читайте нас у тг