Івано-Франківськ

Якщо буде вибух, то це кінець всім, кінець Європі – Зеленський терміново звернувся до світу (ВІДЕО)

Президент Володимир Зеленський повідомив, що окупанти атакували Запорізьку АЕС.

e09c65a64894545eb9a0976832d3ae37 wide big

Зеленський закликав Європу прокинутися, адже горить найбільша атомна електростанція Європи. Про це глава держави сказав у короткому відеозверненні, пише ПІК.

“Російські танки розстрілюють атомні блоки. Це танки, обладнані тепловізорами. Тобто вони знають, куди стріляють. Вони до цього готувалися“, — зазначив президент.

Зеленський закликав європейську спільноту зупинити російські війська і “не допустити загибелі Європи від катастрофи на атомній станції”.

“Негайно, кричіть своїм політикам: Україна — це 15 автомних блоків . Якщо буде вибух, то це кінець всім, кінець Європі, це евакуація Європи. Тільки негайні дії Європи можуть зупинити російські війська“, — підсумував він.

Додамо, що через загрозу катастрофи на АЕС Зеленський також переговорив з міжнародними партнерами, зокрема: головою Євроради Шарлем Мішелем, канцлером Німеччини Олафом Шольцом, очільником Польщі Анджеєм Дудою, президентом США Джо Байденом, британським прем’єром Борисом Джонсоном. Також українська сторона зв’язалася з головою МАГАТЕ Рафаелем Гросі.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг






Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено