Івано-Франківськ

192 день війни: українська авіація здійснила понад 40 вильотів і знищила кілька пунктів управління окупантів

Безпілотник Bayraktar TB-2 завдав ракетного удару, який здетонував боєприпаси та знищив 2 одиниці броньованих машин противника.

192 день війни: українська авіація здійснила понад 40 вильотів і знищила кілька пунктів управління окупантів

Розпочала 192 доба героїчного протистояння України проти російської навали. І ми не втомлюємося вірити в ЗСУ та підтримувати одне одного. За минулу добу, 2 вересня українська авіація здійснила понад 40 вильотів на підтримку дій сухопутних груп, під час яких знищено кілька пунктів управління ворога та склад з боєприпасами. Про це вранці, 3 вересня повідомляє Генштаб ЗСУ, пише ПІК.

Також нашими бійцями уражено понад 10 скупчень живої сили ворога, в тому числі 3 взводні опорні пункти. Знищено 3 зенітно-ракетні комплекси та декілька одиниць броньованої техніки окупантів.

“Зокрема, підтверджено знищення живої сили противника на Запорізькому напрямку. За даними розвідки, колона з вантажівок ворога, одна з яких була заповнена тілами загиблих, прямувала в сторону Бердянська, де розгорнутий крематорій”, – йдеться у повідомленні.

Головне зі зведення:

  • З початком сутінок противник активізувався на Бахмутському, Авдіївському, Новопавлівському та Запорізькому напрямках. Силам оборони вдалося успішно відбити атаки ворога в районах населених пунктів Бахмутське, Кодема, Зайцеве, Авдіївка, Мар’їнка та Времівка.
  • Сили оборони успішно відбили наступ противника в районах населених пунктів Високопілля та Потьомкіне.
  • Протягом минулої доби ворог завдав 6 ракетних та понад 20 авіаційних ударів по військових та цивільних об’єктах на території нашої держави. Зокрема, постраждали населені пункти Полтавка, Пришиб, Перемога, Хрещенівка, Осокорівка та Білогір’я.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг






Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено