Івано-Франківськ

231 день війни: ЗСУ відбили атаки ворога поблизу семи населених пунктів – Генштаб

Розпочалася двісті тридцять перша доба героїчного протистояння Української нації російському широкомасштабному вторгненню.

FB IMG 1665547797293 scaled

За минулу добу підрозділи Сил оборони відбили атаки окупантів в районах населених пунктів Миколаївка, Соледар, Бахмутське, Бахмут, Майорськ, Первомайське та Красногорівка.

Про це йдеться у ранковому зведенні Генштабу ЗСУ 12 жовтня.

В результаті успішних дій Сил оборони України та через велику кількість поранених, на тимчасово окупованих територіях Луганської області спостерігається дефіцит медичних працівників.

“Щоб поповнити штати лікарень, самопроголошене керівництво регіону направило клопотання з проханням про відрядження медперсоналу з центральних та східних областей російської федерації”, – йдеться у повідомленні.

Також українська авіація протягом доби завдала п’ятнадцять ударів.

“Підтверджено ураження тринадцяти районів зосередження озброєння та військової техніки, а також двох систем протиповітряної оборони противника”, – йдеться у повідомленні.

Ракетні війська і артилерія за минулу добу уразили дванадцять пунктів управління, сімнадцять районів зосередження живої сили, озброєння та військової техніки, чотири склади боєприпасів, а також понад двадцять інших важливих об’єктів ворога.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

 

Читайте нас у тг






Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено