Івано-Франківськ

Успіхи на Півдні: ЗСУ звільнили п’ять населених пунктів у Херсонській області

Ракетно-артилерійські підрозділи ЗСУ вдарили по пункту управління та вузлу зв'язку в районі Суханового на Херсонщині

FeqsfPdXgAArpT9 1 scaled

В оперативному командуванні “Південь” повідомили, що ЗСУ деокупували 5 населених пунктів Бериславського району Херсонської області.

ЗСУ звільнили населені пункти Нововасилівка, Новогригорівка, Нова Кам’янка, Трифонівка та Червоне, інформує ПІК із посиланням на оперативне командування “Південь”.

“Силами оборони продовжується вогневе ураження резервів противника, порушення його системи управління, та логістичного забезпечення. Підрозділи окупаційних військ зосереджують основні зусилля на утриманні захоплених територій та стримані наших наступальних дій. Попри це, нашими підрозділами закріплено успіх зі звільнення Нововасилівки, Новогригорівки, Нової Кам’янки, Трифонівки та Червоного в Бериславському районі”, – пишуть в ОК.

У деокупованих населених пунктах тривають стабілізаційні заходи з реанімації соціальної та критичної інфраструктури.

Ракетно-артилерійські підрозділи ЗСУ вдарили по пункту управління та вузлу зв’язку в районі Суханового на Херсонщині.

Нашими ракетно-артилерійськими підрозділами виконано 300 вогневих завдань, за результатами яких знищено 23 рашисти, вантажний і броньований автомобіль, ударний БпЛА типу “Шахед”, склад боєприпасів неподалік Дудчан, пункт управління та вузол зв’язку в районі Суханового. Суттєво пошкоджено 2 ворожі самохідні артилерійські установки “Гвоздика” та БТР“, – пишуть у “Півдні”.

Українська авіація завдала 9 ударів по районах зосередження живої сили, озброєння та техніки окупантів на Бериславщині та в Миколаївському районі.

Читайте також на ПІК:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг






Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено