Івано-Франківськ

Оштрафували близько десятка продовольчих магазинів: у Калуші знову була перевірка

З 21 червня у Калуші працівники Держпродспоживслужби здійснюють перевірки закладів харчування та торгівлі на дотримання санітарних вимог.

Про це повідомила керівник відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства міського управління Держпродспоживслужби Тетяна Чернієнко, пишуть Вікна.

У місті виявили порушення карантинних норм в 11 закладах , а саме в таких кафе і ресторанах: “Майдан”, “Вежа”, “Маріанна плюс”, “Терези”, “Анна Марія”, “Чайка”, “Колиба”, “Касабланка”, “Садиба”, “Кондрат” і “Кукурудза”. На дані заклади складено протоколи про адміністративне порушення.

nchu44

Також оштрафували близько десяти продовольчих магазинів. В яких було відсутнє дотримання маскового режиму працівниками та покупцями, а також не було повідомлення про карантинні обмеження на вході.

Додамо, що комісія з техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій міста Калуша прийняла рішення, що у випадку повторного виявлення порушень у закладах громадського харчування, їхню роботу можуть припинити.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас у FacebookInstagram , Youtube та Telegram
Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено