Івано-Франківськ

Циклон піде далі: прогноз на 22 листопада від Наталки Діденко

Морози, сніг та бурульки поступово зникнуть.

snig

В Україні прогнозують, що циклон відступає з території та принесе погодні зміни 22 листопада. Про це розповіла народна синоптикиня Наталка Діденко.

Як повідомила Наталка Діденко, циклон, який накрив Україну снігами та морозами, відступає, тож льодяні дощі, ожеледь та замети невдовзі зникнуть.

Зазначається, що 22 листопада у більшості областей опадів не передбачається, проте у східній частині та на південному сході можливі опади.

Попри те, що сніги розтануть, на дорогах можливі складні та небезпечні умови для пересування через залишки опадів та ожеледицю. 

Температура повітря протягом дня на заході та півночі від 2 морозу до 3 тепла. На сході та півдні — майже весна, +8…+13 градусів. У центрі: на Вінниччині близько нуля, у Кропивницькому з районами та Черкащині +3…+6 градусів, на Полтавщині та в Дніпрі з районами до +9 градусів“, — розповіла Наталка Діденко.

Тим часом у Києві 22 листопада малоймовірні опади. Вночі позначка термометра опуститься до -1…-3 градусів, а вдень підніметься до 0 градусів.

Читайте також на ПІК: 

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг






Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено