Івано-Франківськ

Не пускав до школи: на Тернопільщині батько вкрав сина у матері й роками переховував

Батько вивіз дитину в село, не дозволяв синові ходити до школи, аби його не знайшла ні матір, ні правоохоронці.
Не пускав до школи: на Тернопільщині батько вкрав сина у матері й роками переховував

Фото ілюстративне.

На Тернопільщині поліцейські зі скандалом забрали сина у батька, який ховав його від матері. Конфлікт у родині виник ще в 2019 році. Під час розлучення батько самовільно забрав у матері п’ятирічного сина та впродовж усіх цих років переховував його. Про це повідомляє обласна поліція, пише ПІК.

“Позови, які задовольнили суд першої інстанції та апеляційний, батько оскаржував і сина мамі повертати відмовлявся. Наприкінці 2022 року Верховний Суд України визначив, що хлопець повинен проживати з матір’ю і дане рішення не підлягає оскарженню. Оскільки чоловік і це рішення проігнорував, жінка звернулася до поліції”, – йдеться у повідомленні.

4 січня працівники патрульної поліції встановили місцеперебування батька з дитиною та доставили їх до Тернопільського райуправління поліції. Проте чоловік і надалі відмовлявся віддати сина, намагався залишити місце події, а коли йому це не вдалося, зупинив авто.

“На вимоги судових виконавців та поліції чоловік вийти з транспорту й передати дитину матері відмовився. Але все ж правоохоронці передали хлопчика матері, відповідно до рішення Верховного Суду України”, – додають у поліції.

Правоохоронці також зазначають, що інформація, яка поширюється інтернет-мережею, про те, що працівники поліції Тернополя незаконно відібрали дитину у батька та напоїли її психотропами – не відповідає дійсності.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг






Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено