Сьогодні пропонуємо читачам ПІК один з найсмачніших сніданків Гани – нсонло сутулу, або риба в соусі.
Для приготування сніданку знадобляться наступні інгредієнти:
- 1 цибулина;
- 4 філе окуня;
- оливкова олія;
- свіже листя м’яти;
- 400 грамів помідорів;
- 150 грамів томатної пасти;
- 1,5 столові ложки борошна;
- 1 стакан курячого або рибного бульйону.
Спочатку потрібно змішати борошно з сіллю та натерти сумішшю філе окуня. Після цього рибу потрібно обсмажити та викласти на паперові серветки, щоб забрати зайву олію. Тим часом можна нарізати цибулину та помідори. Порізану цибулю варто обсмажити до золотистого кольору, потім додати томати та тушкувати суміш 5 хвилин.
Після цього до обсмажених овочів варто додати томатну пасту та бульйон. Суміш необхідно довести до кипіння, після чого тушкувати 10-15 хвилин. В готовий соус потрібно покласти обсмажене риб’яче філе і протушкувати ще 5 хвилин. Сервірувати тарілку варто поливши філе окуня соусом та присипавши подрібненими листками м’яти. Смачного!
Підписуйтесь на нашу сторінку у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram
Читайте також: