Івано-Франківськ

Особливості прийому препарату Амоксицилін

Антибіотики — важлива група лікарських засобів, що допомогають у боротьбі з серйозними інфекціями.

500 37

Антибіотики — важлива група лікарських засобів, що допомогають у боротьбі з серйозними інфекціями. Боятись їх прийому не варто. Також не варто застосовувати їх у будь-якому випадку. Якщо лікар призначив вам Амоксицилін ціна на який дуже вигідна, вам не варто відмовлятися від нього чи змінювати схему прийому. Але треба приділити увагу певним особливостям використання.

Як працює препарат?

Амоксицилін належить до антибактеріальних препаратів першої лінії. Саме його призначають лікарі у першу чергу, коли діагностують бактеріальну інфекцію неясної етіології. 

Препарат починає діяти майже миттєво. На його концентрацію в крові не впливає прийом їжі. Головне, правильно підібрати дозування і приймати ліки з рівними проміжками часу. Для максимального ефекту курс прийому має становити не менше 7-10 днів. 

Як і будь-які інші антибіотики, Амоксицилін має певні побічні ефекти. Деякі з них (такі як діарея) зустрічаються доволі часто, деякі ж (більш серйозні) відбуваються рідко. Тому вам обов’язково слід бути на зв’язку з лікарем задля корекції схеми лікування.

Особливості прийому

Приймаючи препарат, слід зважати на наступне:

  • під час курсу лікування приймайте багато рідини;
  • лікарський засіб може впливати на рівень глюкози в крові та сечі, що важливо людям, хворим на цукровий діабет;
  • Амоксицилін зменшує ефективність протизаплідних пігулок; варто використовувати додаткові методи контрацепції, щоб уникнути небажаної вагітності;
  • не варто подвоювати дозування у разі пропуску одного прийому.

На фармакологічному ринку представлено багато препаратів, що мають амоксицилін як діючу речовину. Якщо ви хочете знайти найкращу вартість або замовити доставку пігулок додому, зайдіть у розділ «Аптека Doc.ua». Тут ви знайдете все необхідне для лікування.

Пам’ятайте! Сучасні медики б’ють на сполох через підвищення рівня резистентності до антибіотиків безлічі бактеріальних штамів. Тому використовуйте Амоксицилін лише у тих випадках, коли це доцільно. І коли вам призначив лікар. Бувайте здорові!

ПРОМО

Читайте нас у тг






Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено